Luk

Wolfsburg-keeper: En skam at gå glip af EM

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Belgien
EM Gruppe B (17/06)
YouBet 3,85 3,40 2,15
Oddset 4,10 3,35 2,00
bet365 4,20 3,30 1,95

Belgien må klare sig uden en af sine normale reservekeepere til sommerens EM, da Wolfsburg-målmanden Koen Casteels skal opereres. Det er en skam, siger han.

Thibaut Courtois sidder ganske tungt på pladsen som førstemålmand på det belgiske landshold, og det forventes han også at gøre til sommerens EM.

En af reserverne for Courtois har i de seneste år været den 28-årige Wolfsburg-keeper Koen Casteels, men han var ikke en del af truppen, da Roberto Martinez udtog sin EM-trup tidligere mandag.

Det skyldes, at han skal opereres og have fjernet en plade, som han fik sat ind i skinnebenet i begyndelsen af 2019/20-sæsonen.

- Selvfølgelig, er det en skam, at jeg går glip af EM, men desværre var der ikke nogen anden mulig løsning, for pladen har voldt mig store smerter i næsten to år.

- Mit mål er nu at blive klar igen så hurtigt som muligt efter operationen, så jeg kan starte med at forberede mig til den kommende sæson uden smerter, siger Casteels til Wolfsburgs hjemmeside.

Wolfsburg oplyser, at keeperen skal opereres efter den sidste kamp i sæsonen på lørdag, hvorefter der venter et par ugers pause.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni