Luk

Wolfsburg tildelte Bo S. og Mainz nyt nederlag

| Bundesliga | 3 kommentarer

Bo Svenssons Mainz-mandskab led nyt nederlag, da Wolfsburg var på besøg og vandt med 2-0 i Bundesligaen.

Det har været en svær start i Mainz for Bo Svensson.

Siden ansættelsen efter årsskiftet har holdet enten formået at tabe eller spille uafgjort i Bundesligaen og tirsdag ventede en svær dyst mod Wolfsburg, der hungrede for sejr efter tre uafgjorte på stribe.

I starten af opgøret var det holdet under nedrykningsstregen, der havde et lille overtag, men første chance tilfaldt gæsterne.

Det var Maximilian Arnold, der forsøgte sig direkte på et frispark midtvejs i første halvleg, men det sejlede lige over mål.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage, men det stod fortsat 0-0 i pausen.

I anden halvleg tog Wolfsburg mere over, og det kastede også en scoring af sig midtvejs i den.

Bartosz Bialek blev flot sendt i dybden, og da han snød den offsidefælde, Mainz-forsvaret forsøgte sig med, kunne han sparke bolden i mål over en fremadstormende Zentner i Mainz' mål.

Det skulle også blive værre for Svenssons tropper med ti minutter igen, hvor Mainz-forsvaret fuldstændig fejlede en tilbagelægning, så Wout Weghorst kunne snuppe bolden, løbe ned til Maniz-målet og lobbe bolden forrygende over chanceløse Zentner.

Det blev kampens sidste scoring, og så kunne Wolfsburg avancere til en fjerdeplads, som de kan dele med Thomas Delaneys Dortmund.

Andetsteds slog Hoffenheim på udebane Hertha Berlin med 3-0, efter hjemmeholdet havde brændt straffespark, og Sebastian Rudy og Andrej Kramaric scorede i hver sin halvleg.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts