Luk

Wolfsburg vandt snævert over Desnas ti mand

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Wolfsburg - Desna 2-0
Europa League Kvalifikation
15' 1-0 Josuha Guilavogui
60' 1-0 Joonas Tamm
90' 2-0 Daniel Ginczek

Ukrainske Desnas ti mand skabte spænding til det sidste, men lige lidt hjalp det, da Wolfsburg vandt med 2-0.

Wolfsburg skulle på hjemmebane forsøge at spille sig tættere på gruppespillet af Europa League mod Desna fra Ukraine.

Tyskerne gik ind til kampen med en 4-0-sejr over Kukesi fra Albanien i forrige runde i bagagen, og på hjemmebane var favoritværdigheden ikke til diskussion.

Desna skulle dog vise sig at være en sværere nød at knække for Wolfsburg, som havde svært ved at nedbryde gæsternes forsvar.

Efter 16 minutter lykkedes det dog Joshua Guilavogui at sende bolden i nettet, da bolden efter to hovedstød fra hjørnesparket landede for fødderne af ham i det lille felt, hvor han let sparkede bolden i mål til 1-0.

Flere mål blev det ikke til for Wolfsburg i første halvleg, og da Desna ikke havde et eneste skud inden for den tyske ramme, gik de to mandskaber til pause med en stilling på 1-0 til Wolfsburg.

Anden halvleg fortsatte i det samme chancefattige tempo, som de to hold også lagde for dagen i første halvleg.

Højdepunktet, som anden halvleg for eftertiden vil blive husket for, kom efter 60 minutter, da gæsternes Joonas Tamm sparkede sin direkte modstander omkuld efter et dårligt træk og fik vist sit andet gule kort.

Desna holdt sig på trods af det røde kort sig selv inde i kampen til det sidste, og først i dommerens overtid scorede Wolfsburg det afgørende mål.

Wolfsburg fik sendt to mand i dybden bagved Desnas forsvarslinje, og så kunne Daniel Ginczek på en frispilning mere end let score til slutresultatet 2-0.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober