LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wolverhampton henter Oskar Buur i Brabrand

| International | 17 kommentarer
Wolverhampton henter Oskar Buur i Brabrand
Foto: Brabrand IF
19-årige Oskar Buur skal fremover tørne ud for engelske Wolverhampton, hvor han har fået en toårig kontrakt.

I slutningen af juli meddelte Brabrand, at klubbens nyerhvervelse Oskar Buur var blevet inviteret til prøvetræning i engelske Wolverhampton.

Det har nu kastet en permanent kontrakt af sig hos Wolves, der torsdag meddelte aftalen på Twitter. 

19-årige Buur har fået en toårig kontrakt med klubben med yderligere option på et år. Som udgangspunkt er Buur tiltænkt en plads på klubbens akademihold. 

Med skiftet nåede Brabrand altså aldrig rigtig at få glæde af den unge back, der forlod AGF tidligere på sommeren. Grundet klubbens amatørstatus kan Wolves hente den unge dansker gratis.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

17 kommentarer

Afløseren 22:01          
Det må næsten være årets vildeste transfer set med danske øjne. Manden var for dårlig til AGF, tog til Brabrand i 2. Division og har nu skrevet under med en af de mest storsatsende klubber i Championship. Alt sammen inden for halvandet år eller noget i den dur.
Jeg kan huske at han fik debut i en alder af 16 eller 17 år for GF. Hypen var stor, men siden gled han lidt ud i glemslen. Er der nogen der kan fortælle lidt om hvad pokker der gik galt i AGF?
MilanoCop 22:03          
Det er godt nok underligt, at spilleren ingen tilbud får, hverken transfer eller leje når han er i kontrakt med klubben, men ligeså snart han er ude, så kan han alligevel signe med Wolves. Oskar skulle forlade AGF for at få spilletid, men en lejeaftale kunne man ikke finde.
Kjeldsen (AGF) 22:06          
Hvad der gik galt? GR.

Fedt for Buur, han har sgu en dygtig agent. Lækker klub med masser af historie og support. Buur er egentlig en klassisk britisk backtype. Lille, hurtig, hjulbenet. Umiddelbart bedst fremad banen.

Big up til Oscar!
Glennen 22:19          
Ja det er let at sige. Men nu var det Wiggo som gav ham debut. Hvorfor har han ikke hentet ham i AAB? Alt dette virker noget mystisk.
Peder Vendelbo Mikkelsen 22:23          
Afløseren skrev
Er der nogen der kan fortælle lidt om hvad pokker der gik galt i AGF?
Noget af det er vel ny sportschef og træner og at Dino Mikanovic blev hentet. Dino var lidt foran fysisk og gjorde det fint i kamp og så kunne det også vise hvor godt den nye sportschef var til at hente salgsbare spillere.

Oskar gjorde det faktisk ret fint i de kampe jeg så og forstod til forskel fra Dino at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Oskar var bare uheldig at være i AGF på det forkerte tidspunkt og derfor fik han ikke det endelige gennembrud der.

Det er mit indtryk ud fra hvad jeg har læst i utallige artikler om AGF, jeg kender ikke nogen insidere så det ovennævnte kan sagtens vise sig at være forkert.
Toon Toon! 22:40          
Blot fordi Wolves henter ham betyder det jo ikke at han bliver god for dem. Eller at han var god nok til AGF eller andre superligaklubber. Ingen ville jo ha ham, øjensynligt.
SkeletonBjitch 23:12          
Han er hentet til akademi holdet på en 2 årig kontrakt med option med 1 mere. Rolig nu.
Tirsdag 23. april