Luk

Wolverhampton vendte 0-1 til 2-1-triumf

| Europa League | 0 kommentarer

Wolverhampton var bagud 0-1, men vandt 2-1 ude over Slovan Bratislava i Europa League.

Wolverhampton havde hårdt brug for en sejr i Europa League-gruppe K, da de torsdag var på besøg hos slovakiske Slovan Bratislava, der inden aftenens runde toppede gruppen.

Slovakkerne kom forrygende fra land, for Andraz Sporar blev efter ti minutters spil stukket af sted i dybden, og han bankede bolden ind til 1-0 til hjemmeholdet.

Første halvleg var ganske jævnbyrdig, men de helt store chancer udeblev, og derfor var Wolverhampton bagud ved pausen.

Der skulle noget ekstraordinært til at ændre tingene for Wolverhampton – og det skete så sandelig efter en time.

Romain Saiss tog chancen et godt stykke udefra, og bolden fik lov at sejle ind forbi målmand Dominik Greif, der ikke så helt heldig ud i situationen.

1-1 var dog en realitet, kort efter blev det endnu bedre for Wolves, for de fik straffespark, efter Raul Jimenez blev nedlagt i feltet.

Mexicaneren tog sig selv af sparket fra 11-meter-pletten, og dét satte han ind til 2-1 til Wolverhampton, der dermed havde vendt kampen på hovedet.

Herefter pressede slovakkerne på, og et par minutter før tid blev Evgen Aranovskiy udvist for sit andet gule kort for en hård tackling.

Wolverhampton holdt dog stand og vandt kampen 2-1.

Det andet opgør i gruppe K endte med en 2-1-sejr til Braga ude over Besiktas, og portugiserne rykker dermed op på førstepladsen i gruppen. Wolves ligger nummer to.


Af Sara Margren
Lørdag 16. november
Fredag 15. november