Luk

Wolves-angriber fik kraniebrud i slemt uheld

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Chorley - Wolverhampton
FA Cup (22/01)
Oddset 17,00 7,20 1,11
bet365 17,00 10,00 1,10

Wolverhampton oplyser mandag, at Raul Jimenez fik et brud på kraniet i sit sammenstød med David Luiz søndag. Han er nu blevet opereret og er ved godt mod, skriver klubben.

Det var uhyggelige scener, da Wolverhampton-angriber Raul Jimenez og Arsenal-forsvarer David Luiz stødte sammen i indledningen af søndagens Premier League-kamp mellem de to.

Jimenez blev efterfølgende kørt på hospitalet og scannet, og mandag morgen har Wolverhampton oplyst, at den mexicanske angriber havde pådraget sig et kraniebrud, og derfor måtte opereres i nattens løb.

Således skriver Wolverhampton på sin hjemmeside:

- Raul er tilpas efter en operation i aftes, som skete på et hospital i London. Siden da har han set sin partner Daniela, og nu hviler han sig. Han forbliver under observation i et par dage, og så vil han begynde sin genoptræning, skriver Wolves og fortsætter:

- Klubben vil gerne takke lægestaben i Arsenal, sundhedsmedarbejderne, hospitalsstaben og lægerne, der med sine evner var en stor hjælp. Nu beder klubben til, at Raul og hans familie får en periode med ro og privatliv, før andre opdateringer gives.

Jimenez har spillet 11 kampe og scoret fire mål i denne sæson.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Diesel - MOT 15:31          
Så uheldigt.. God bedring !
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar