LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wolves-back: Hele holdets fortjeneste

| Championship | 7 kommentarer
Wolves-back: Hele holdets fortjeneste
Foto: Getty Images

Infoboks

Burnley - Wolverhampton
Premier League (30/03)
bet365 3,30 3,20 2,25
NordicBet 3,35 3,20 2,40

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Wolverhampton er tilbage i Premier League. Den skotske venstreback Barry Douglas ser fællesskabet og det høje niveau, som nøglen til at de skal spille Premier League i næste sæson. 

Wolverhampton kom med 2-0-sejren over Birmingham i weekenden tilbage i Premier League.

Venstre-backen Barry Douglas hylder fælleskabet lige så meget som de gode individuelle præstationer, og han roser også det høje niveau igenem hele sæsonen, der nu har gjort, at Wolverhampton kan kalde sig for Premier League-hold fra næste sæson. 

- Individuelt har drengene været gode. Man kan bare se på de personlige priser, som de er nomineret til. Men hele holdet har vist stor klasse, og det er derfor, vi står her i dag, siger Barry Douglas til klubbens hjemmeside. 

- Hele holdet har været godt. Alle har vist niveau, når det gjaldt. Vi fortjener det her. Vi har været det bedste hold i ligaen, siger Douglas. 

Wolverhampton var i 2013/2014 sæsonen nede og spille i League One, men kan nu fra sæsonen 2018/2019 kalde sig for et Premier League-hold.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Holmbøge Rasmussen

7 kommentarer

StoutPåStadion 22:33          
"Den skotske venstreback Barry Douglas ser fællesskabet og det høje niveau, som nøglen til at de skal spille Premier League i næste sæson" - og alle de oliepenge der er blevet skudt i klubben... Husk på, at Wolves handlede ind som midterklubber i top4 ligaerne i sommers. Håber de ryger hurtigt ned igen
RonniP01 22:58          
Hold nu kæft.. Penge er det det handler om i fodbold idag. Ja, selvfølgelig også alt andet som det smukke ved spillet. Men at sige det bare er oliepenge og derfor skal de ned igen er dumt.
Dougan 23:02          
og alle de oliepenge der er blevet skudt i klubben...
Det er nu Kina-dollars;)
Jeg ved ikke, hvem du holder med, men der er ikke mange klubber, der har succes i dag uden kapital i ryggen. Er det ikke ok at købe ind, hvis pengene er der?
Vedr. dit fromme ønske om hurtig nedrykning: Hvis Wolves spiller seværdig fodbold, har de vel en berettigelse i PL?
StoutPåStadion 23:21          
Kina Dollars - my mistake! Tjooo der er pointer som jeg godt kan følge jer i, holder dog fast i, at når succes ik skabes på baggrund af "hårdt arbejde" så bliver jeg hurtigt negativ. Kan jo sagtens være jeg må tage det i mig igen hvis Wolves er flyvende næste sæson, men det hjælper ikke på af markedet stadig bliver mere og mere vanvittigt når flere og flere klubber kan købe ind på den måde. Jeg stemmer Op med Fulham - legendarisk stadion og fedt akademi!
sukikkeigen 01:10          
Haha StoutPåStadion du bruger dog over en klub der kom op med penge, men ønsker en anden om der ingen ting var uden mellemøstlige penge.
Uden Mohamed Al-Fayed havde fullham aldrig fået vendt skuden. Og nu har en anden rig mand i Shahid Khan som ejer
hollie 07:02          
Wolves har måske spillet det bedste bold championship har set, så deres berettelse er mere end på sin plads. De har ikke brugt mere på indkøb end de andre store klubber i ligaen, Aston Villa fx, normalt bruger, de har bare købt klogt og lejet de fleste spillere. Klubben er drevet eksemplarisk og bliver en stor gevinst for Pl. I øvrigt så har de fleste championship klubber, såvel pl, udenlandske ejere, det er bare sådan tiderne er. Fulham lige så.
b0nb0n 08:21          
StoutPåStadion - Nu har Wolves også et af Englands bedste akadamier, og et meget fedt stadion med masser af stemning.

Vent du bare at se, så vil Wolverhampton være en gevinst for ligaen, være mere end berettiget til at være der, og spille fin fodbold.
Tirsdag 19. marts