Luk

Wolves-chef om grimt uheld: Hørte 'Rød kode'

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Wolverhampton 1-2
Premier League
27' 0-1 Pedro Neto
30' 1-1 Gabriel
42' 1-2 Daniel Podence

Wolverhamptons Raul Jimenez og Arsenals David Luiz var søndag i et grimt sammenstød, og det gjorde alle bekymret, fortæller Wolves-træner, Nuno Espirito Santo.

Efter få minutter af opgøret mellem Wolverhampton og Arsenal søndag aften stødte Wolves' Raul Jimenez og Arsenals David Luiz sammen i et grimt, grimt uheld.

Værst så det ud for Jimenez, der lå bevidstløs på banen og i behandlingen måtte få ilt, inden han blev kørt på hospitalet for yderligere scanninger.

Wolves-træner Nuno Espirito Santo så til fra sidelinjen, og han kunne hurtigt forstå, at det var et seriøst sammenstød. Det fortalte han efter kampen søndag aften.

- Han bliver scannet nu, men han er ved bevidsthed, og han er OK indeni, og det er det vigtigste. Jeg kunne se reaktionen fra hans holdkammerater, fra alle, og så begyndte jeg at høre 'Rød kode', og når det er rød kode, så er det seriøst, sagde Santo ifølge Wolves' hjemmeside og fortsatte:

- Det er seriøst, og det var et slemt øjeblik for alle, og kampen blev meget påvirket af det. Begge hold var bekymrede over ham, og vi håber, at han bliver OK.

Wolves har mandag morgen ikke meldt yderligere ud om Jimenez efter scanningen.

Wolverhampton vandt kampen 2-1.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar