Luk

Wolves-chef: Oskar Buur er førsteholdsspiller

| Europa League | 8 kommentarer

Wolverhampton-manager Nuno Espirito Santo anser Oskar Buur som en del af sit førstehold, og han er meget imponeret af den unge dansker.

Oskar Buur spiller primært for Wolverhamptons U23-hold, men Premier League-holdets manager, Nuno Espirito Santo, har stor tiltro til danskeren.

Den tidligere AGF-spiller er nemlig 100 procent en del af førsteholdstruppen, siger Nuno.

- Vi gjorde det sidste sæson med Max Kilman, og i denne sæson er Oskar 100 procent førsteholdsspiller. Det er i tråd med vores filosofi, og vi er glade for ham. Han arbejder godt og er en mulighed for os, siger Nuno til klubbens hjemmeside.

- Jeg kan huske, at Oskar scorede mod Hull City i Championship, så det er et stykke tid siden. Han udvikler sig, arbejder godt og har talent. Han er inde i de ideer, vi har i truppen. Han forstår formen og opgaverne.

- Vejen er der altid, så længe unge spillere dedikerer dem selv til at blive komplette spillere. U23-holdet ved, at de på hvert et tidspunkt kan steppe op og give os en hånd, for vi har brug for al den hjælp, vi kan, fra U23-holdet, siger manageren.

21-årige Oskar Buur har spillet fire førsteholdskampe for Wolverhampton, hvor han har leveret ét mål og én assist.


Af Sara Margren

8 kommentarer

Har Svaret på ALT 07:26          
Det er en Flot historie med Oscars foreløbige karriere.
Klø på knægt.
Snigskytten 07:38          
Stadig skidt af agf.
Juniorx 07:48          
Inden man sviner AGF for ikke at tro på ham, skal man jo også huske at ingen andre klubber i superliga eller 1.division ville signe ham. Han fik lov at spille i Brabrand. Godt gået at kæmpe sig op derfra.

Håber det bedste for Buur
MR. Buur 08:42          
Et godt eksempel på at en spiller kan udvikle sig ved hårdt arbejde og ved at komme til den rigtige klub, på det rigtige tidspunkt og med de rigtige folk omkring sig i staben.
Wolves har gang i noget stort og det ville være fint med en Buur som fast spiller i PL i løbet af de kommende år
JayFoxxy 11:47          
Det er vildt at han kun spillede i Brabrand i en måned inden han røg til Wolves.
T-Knogle 12:09          
Inden man sviner AGF for ikke at tro på ham, skal man jo også huske at ingen andre klubber i superliga eller 1.division ville signe ham. Han fik lov at spille i Brabrand. Godt gået at kæmpe sig op derfra.

Håber det bedste for Buur
Eller også valgte han at spille uden kontrakt i Brabrand i 1. Division i en måned fordi hans agent lå i forhandlinger med Wolves?

Jeg synes det er svært at konkludere at der ikke var andre klubber i superligaen eller 1. Division der ville have ham, de ville dog næppe lade ham spille, uden at låse ham fast på en kontrakt der ville gøre det mulige Wolves skifte vanskeligt.

Som det også er nævnt, spillede Oscar Buur kun en måned i Brabrand før han skiftede til the Championship og sandsynligvis har Buur kendt til Wolves interesse i mere end en måned.
SkeletonBjitch 15:46          
Han var et stort talent, som mange forventede at se på AGF´s førstehold. Det skete ikke og man troede at han endnu engang var en af de talenter der alligevel ikke var gode.

Nej historien for mig er at AGF ikke har været gode nok til at integrere deres talenter på førsteholdet. De har mange navne, men aldrig "gode" nok. Ambitionen og niveau har aldrig hængt sammen.

David Nielsen begyndte at bruge de unge, men så banede Stage salg for indkøb. I bagklogskabs navn er vi meget tilfrede med det. Dog ville jeg gerne se flere egne talenter fremfor at købe unge udenlandskespiller,som Eskelinen, sydafrikaneren og Duncan. De har dog alle 3 gjort det godt indtil videre.
Mandag 6. april
Søndag 5. april