Luk

Wolves-dansker lærer af rutineret PL-duo

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Leeds - Wolverhampton
Premier League (23/10)
Oddset 2,60 3,25 2,80
bet365 2,40 3,40 2,87

Den danske Wolverhampton-målmand Andreas Søndergaard træner fast med førsteholdet, og han suger til sig fra erfarne Rui Patricio og John Ruddy.

I Wolverhampton træner den unge danske målmand Andreas Søndergaard fast med Premier League-mandskabet, selvom han stadig tørner ud for klubbens U23-hold.

På førsteholdet får Søndergaard hjælp fra de to rutinerede målmænd, 32-årige Rui Patricio og 34-årige John Ruddy, og det lærer han virkelig meget af.

- Jeg nyder virkelig at træne med førsteholdet, og jeg føler mig privilegeret over at være sammen med dem og lære fra dem, siger Søndergaard til klubbens hjemmeside.

- Det er fantastisk træning med Rui og John. De er så dygtige og er begge virkelig gode mennesker også, som altid er der til at hjælpe mig.

- Hvis jeg nogensinde har noget, jeg har brug for assistance til, ved jeg, at jeg kan spørge dem, og de hjælper mig med forskellige situationer, især med positionering i målet og forskellige spilsituationer. Det er jeg virkelig taknemmelig for, siger Søndergaard.

20-årige Søndergaard har endnu sin førsteholdsdebut til gode, men han har siddet på bænken flere gange - senest i Premier League-kampen mod Brighton den 2. januar.


Af Sara Margren
Torsdag 21. oktober