Luk

Wolves fik point efter sent straffespark

| Premier League | 2 kommentarer
Wolves fik point efter sent straffespark
Foto: Getty Images

Raul Jimenez og Wolves udlignede Burnleys føring dybt inde i anden halvlegs overtid på et straffespark. Kampen endte 1-1.

Wolves har samlet to point i sæsonens første to kampe, og det er ét point mindre end Burnley, som de mødte søndag eftermdag i Premier League. 

Wolverhampton mødte i torsdags Torino i Europa Leauge, og i kampens indledning kunne det tyde på, at de ikke helt var kommet sig over den oplevelse.

Wolves havde ganske vist bolden mest, men det var Burnley som var mest nærgående, og allerede efter 13 minutter kom de foran.

Ashley Barnes brysttæmmede bolden et stykke udenfor Wolves-feltet, men i stedet for at aflevere klappede han resolut til bolden, som strøg ind udenfor Rui Patricios rækkevidde. 1-0 til Burnley.

Ingen af de to hold formåede at gøre yderligere ved stillingen i første halvleg, og derfor kunne Sean Dyche og Burnley gå tilfredse til pause.

Mønsteret fra første halvleg gentog sig i anden halvleg. Wolves havde bolden mest, men kunne ikke få et skud indenfor målrammen.

Tværtimod var det Burnley, der to gange var tæt på at kunne udbygge føringen. Først havde Ashley Barnes en god mulighed i feltet, og få minutter senere sendte Ashley Westwood et skud snært forbi den ene opstander.

Det så ud til at Wolves måtte gå fra banen med uforrettet sag, da de stadig ikke havde haft et skud på mål, idet kampen rundede den ordinære spilletid.

Dybt inde i overtiden fik Wolves imidlertid tilkendt et straffespark, og det tog Raul Jimenez sig sikkert af. Han sparkede køligt bolden forbi Nick Pope til kampens slutresultat, 1-1.


Af Benjamin Alexander Helbo

2 kommentarer

JG-FCN 19:32          
Vil egentligt rigtigt gerne synes om Wolves og deres projekt, men synes godt nok de spiller kedeligt, langsomt og idéforladt.
Guarana 20:12          
JG-FCN, du skal til at se dem spille lidt oftere.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september