Luk

Wolves forlænger og udlåner ung englænder

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Wolverhampton
Premier League (11/12)
Oddset 1,16 7,65 18,00
bet365 1,20 7,00 13,00

21-årige Morgan Gibbs-White har underskrevet en ny kontrakt med Wolverhampton, men udlånes i samme ombæring til Championship-klubben Sheffield United.

Morgan Gibbs-White har været spået en stor karriere i engelske Wolverhampton, og muligheden for det er nu blevet forlænget frem til sommeren 2024.

Det bliver dog ikke i den kommende sæson, at Gibbs-White kommer til at få sit endelige gennembrug hos Wolves, da de samtidig med kontraktforlængelsen har udlånt midtbanespilleren til nedrykkerne fra Premier League Sheffield United.

21-årige Gibbs-White var også på udlån i Championship i sidste sæson hos Swansea, men her blev det blot til fem kampe og et mål på grund af en uheldig skade, inden han vendte hjem til Wolves og fik 11 kampe i Premier League i sidste sæson.

Nu er kontrakten så forlænget, og et nyt udlån står for døren, og derfor ser teknisk direktør i Wolves, Scott Sellar, også på aftalen med midtbanemanden som en investering i fremtiden.

- Morgan er stadig en ung spiller med en stor fremtid. Vi har forlænget hans kontrakt, fordi vi vil have ham til at blive, vi ser ham have en lang fremtid hos Wolves, men lige i øjeblikket, føler vi, at en lejeaftale er den bedste mulighed for ham, siger Sellar til hjemmesiden.

Sheffield United har altså potentielt en kommende stamspiller i Premier League på hånden, der må have blod på tanden for at vise sit talent frem.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december