Luk

Wolves hentede fortjent point i sidste sekund

| Premier League | 1 kommentar

Wolverhamptons ti spillere hentede et vigtigt point i allersidste sekund af dagens Premier League-kamp mod Crystal Palace. 

Søndag eftermiddag skulle Wolverhampton forsøge at rejse sig efter en skidt start på den nye Premier League-sæson, hvor det blot var blevet til tre point efter sæsonens fem første kampe. 

Dagens modstander var Crystal Palace, som med syv point var placeret midt i tabellen inden dagens kamp. Palace kunne dog med en sejr spille sig helt op på sjettepladsen i Premier League. 

Efter ti minutter opstod kampens første store chance til udeholdet, da Leander Dendonckers afslutning efter et hjørnespark havde retning mod målet, inden den blev blokeret af James McArthur. 

Efter en halv times tid var det igen Wolves, som var farlige, da Raul Jimenezes indlæg fandt Matt Doherty, men hans afslutning blev flot reddet af Guaita i Palace-målet. 

Få minutter senere måtte Guaita igen træde til som redningsmand, da han reddede en fin afslutning fra Jimenez, og det endte derfor 0-0 efter første halvleg. 

Anden halvleg var dog kun lige gået i gang, da Crystal Palace tog føringen. Joel Ward trykkede af fra kanten af feltet, og hans afslutning blev afrettet af Leander Dendoncker og snød Rui Patricio i Wolverhamptons mål. 

Wolverhamptons opgave blev endnu sværere midtvejs i anden halvleg, da Romai Saiss modtog sit andet gule kort efter et frispak på Zaha. 

På trods af at være en mand i undertal jagtede Wolves fortsat udligningen, og Adama Traore havde blandt andet en farlig afslutning, men det lignede længe, at det skulle ende med en Palace-sejr.

Men fem minutter inde i overtiden stod Diogo Jota placeret det rigtige sted og med kampens sidste spark gjorde han det til slutresultatet 1-1 og sikrede dermed et vigtigt point til Wolves.


Af Sajeev Shankar

1 kommentar

John de Wolf 17:15          
Puha.....
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober