Luk

Luk

Wolves-manager: Overvejer Traorés fremtid

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Tottenham skulle ifølge medier have fået deres 135 millioner kroner-dyre bud på Adama Traoré afvist af spanierens klub Wolverhampton, der nu overvejer den eksplosive spillers fremtid.

Adama Traoré har længe været rygtet til Tottenham, og torsdag skulle Contes klub angiveligt have fået afvist et bud på omkring 135 millioner kroner, skrev blandt andet BBC

På et pressemøde fredag fortalte Wolverhamptons manager, Bruno Lage, at man nu gør sig overvejelser om, hvordan klub og spiller nu skal gribe fremtiden an.

- Det afhænger af, hvad der er bedst for både spilleren og klubben, fortalte Lage, der er godt tilfreds med spanierens indstilling.

- Jeg ser ingen forskel i hans adfærd, mentalitet eller hans arbejdstilgang. Så jeg er glad for ham. Han fortsætter med at være den samme spiller.

Lage er dog opmærksom på, at klubben ikke kan nøle for længe, hvis der skal tjenes en skilling på den eksplosive spanier.

- Han har bare et år tilbage af sin kontrakt. Klubben snakker med ham, og han taler med dem, og sammen finder de en løsning for fremtiden. Jeg er glad for ham, det er det eneste, jeg kan sige. Han er fokuseret, han er klar, sluttede Lage.

25-årige Adama Traoré ankom til Wolverhampton fra Middlesbrough i 2018. Siden er det blevet til 153 kampe for Wolves, for hvem han har scoret 11 gange og lavet 18 assists.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj