Luk

Wolves med fokus på defensiven inden EL

| Europa League | 1 kommentar

Infoboks

Wolverhampton - Southampton
Premier League (19/10)
bet365 1,75 3,75 4,33
NordicBet 1,80 3,80 4,95
Oddset 1,77 3,60 4,50

Wolverhamptons manager Nuno Espirito Santo ved, at der skal rettes op på defensiven, hvis klubben skal hente point mod Braga i Europa League.

Wolverhampton imponerede alle i sidste sæson af Premier League, da de som oprykker hentede en flot syvendeplads efter en sæson, hvor de blandt andet besejrede Chelsea, Tottenham, Manchester United og Arsenal. 

Denne sæson har Nuno Espirito Santos tropper haft sværere ved at hente succes i den hjemlige liga, hvor det efter fem kampe blot er blevet til tre point. Senest tabte Wolverhampton med hele 2-5 til Chelsea. 

- Der var en masse ting (som gik galt mod Chelsea red.). Vi skal forbedre vores defensive organisation, og vi ved, at vi lavede fejl, som vi ikke må gentage, siger Santo til klubbens hjemmeside inden deres kamp mod Braga i Europa League. 

- Braga er en modstander, som vi respekterer og som vi er grundigt forberedt på på.

Kampen mod Braga er Wolverhamptons første store europæiske kamp i 39 år, og Santo er stolt over at have været med til at føre klubben tilbage i det fine selskab. 

 - Alle bør være stolte, ikke kun mig. Fans, klubben, de ansatte, spillerne, vi har alle en andel i det, vi skal opleve i morgen, siger Santo.

Udover Braga skal Wolverhampton også møde Besiktas og Slovan Bratislava i Europa League. 


Af Sajeev Shankar

1 kommentar

teddysolskjaer 23:14          
Hvis ikke FCK vinder Europa League, så lad det blive Wolverhampton!
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober