LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Wolves sikrede comeback-sejr mod Chelsea

| Premier League | 15 kommentarer
Highlights: Tidligt rødt kort ødelagde alle chancer for PAOK i Europa League-kampen mod Chelsea
Giroud sparker en rigtig lækkerbisken ind
Wolves sikrede comeback-sejr mod Chelsea
Foto: Getty Images

Wolverhampton var bagud mod Chelsea, men holdet fik vendt sagerne og sejrede til sidst med 2-1 over Sarris Chelsea-tropper. Andetsteds spillede Everton 1-1 med Newcastle.

Wolverhampton skulle forsøge at vende den dårlige stime, da Chelsea onsdag aften lagde vejen forbi Molineux i Premier League.

Wolves var uden sejr i de seks forudgående kampe, hvor holdet kun havde formået at høste et enkelt point ude mod Arsenal i november måned.

Til gengæld havde Chelsea kniven for struben, hvis de skulle holde trit med Manchester City i mesterskabskapløbet, da Guardiolas tropper tog tre point i deres kamp tirsdag aften.

Første halvleg var en ganske ensidig affære. Chelsea dominerede med mest boldbesiddelse og flest chancer mod Wolves-målet, mens hjemmeholdet havde svært nok ved at modstå presset fra Sarris tropper.

Det blev også Chelsea, der åbnede opgørets målkonto efter 18 minutter. Eden Hazard fandt Ruben Loftus-Cheek på kanten af feltet, og han trak ind i banen og trykkede af mod mål.

Ganske kendetegnende for Wolverhamptons situation stak en forsvarsspiller hovedet frem foran målet og afrettede afslutningen, så den snød keeper Rui Patricio, der ikke kunne stille meget op.

Flere store chancer blev det aldrig rigtigt til i første halvleg, og de to hold kunne derfor gå til pause ved stillingen 1-0 til Chelsea.

Efter en times spil lykkedes det Wolverhampton at slå tilbage. Morgan Gibbs-White præsterede et fornemt stykke forarbejde for Raul Jimenez, der til sidst udplacerede Kepa Arrizabalaga i Chelsea-målet, og så stod det 1-1.

Men Wolverhampton var ikke færdig med at slå fra sig. Matt Doherty fandt en fri Diogo Jota ved bagerste stolpe med et hårdt, fladt indlæg, og han sparkede sikkert de undertippede værter foran.

Wolverhampton-føringen tvang Maurizio Sarri til at foretage ændringer. Alvaro Morata blev ofret til fordel for Olivier Giroud, mens N'Golo Kante også blev pillet ud og erstattet af Mateo Kovacic.

Chelsea sad tungt på boldbesiddelsen, men holdet havde svært ved at nedbryde Wolves-organisationen.

Det lykkedes aldrig for forhåndsfavoritterne fra Chelsea at skabe den chance, der skulle til, og de måtte derfor forlade banen som tabere. Wolverhampton vandt opgøret med 2-1 efter fem forløsende minutter, der vendte tingene på hovedet.

Andetsteds spillede Everton 1-1 med Newcastle. Målene blev sat ind af Salomon Rondon og Richarlison.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

15 kommentarer

Hyphest 22:40          
Så er luften gået ud af Chelsea.
8letters 22:40          
Lad indstilling over hele linjen. Morata, Willian og AC var på et skandaløst lavt niveau i dag.
Hasse1983 22:41          
Mon ikke også Tottenham, Liverpool og City snubler en enkelt gang. Men fint resultat set fra den røde side:)
Wise1964 22:41          
En flok overbetalte primadonnaer der ikke gider løbe uden bold men tror de kan bade sig igennem kampene på rutinen, fy for satan de skulle skamme sig.

det mest viljestærke hold vandt på en aften, hvor de blå spillere skulle trækkes i løn
Sarri euforien er forsvundet og vi er tilbage på niveauet fra sidste sæson

@Hasse
jeg tror ikke du behøver bekymre dig om Chelsea som nogen form for konkurrent på noget tidspunkt med den indstilling de spillere havde igen idag - det var det samme mod Spurs og Fulham
Gumle 22:44          
Pisse ringe indsats mod et næsten pivringe holde, der dog havde viljen til at vinde. Ingen tager initiativ og attituden er for tiden forfærdelig!

Alonso, Christensen, Morata var direkte pinlige i aften.
Hzn 22:45          
@Wise

Meget præcis opsummering... Desværre er det nok kulminationen på en efterhånden længere periode med halvhjertede indsatser, hvor man - heldigvis - har haft nok rutine og klasse til at vinde i sidste ende alligevel.

Nu gik den ikke længere.
chelsea1905 22:49          
Til. Grin.
Det er så pinligt at overvære.
Aldrig har jeg set Alonso med så lavt et niveau. Lavt, lavt niveau over hele linjen, der udstiller, hvor afhængige vi er af, at Hazard spiller verdensklasse. Gør han desværre ikke for tiden, og så ser det meget ideforladt ud. Der mangler i den grad en plan b og plan c.
Hvis ikke der hentes en angriber i januar, så hedder det ikke top 4, hvilket må være målsætningen nu - for hold nu op et ufarligt angreb...
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj