Luk

Wolves tog sejr efter sent drama mod Besiktas

| Europa League | 0 kommentarer

Wolverhampton scorede det enlige mål efter 94. minutter, da det engelske mandskab sænkede Besiktas i Europa League.

Wolverhampton er ikke startet godt i Premier League, hvor klubben ikke har kunnet følge op på den flotte seneste sæson, som gav dem adgang til Europa League i år.

Torsdag aften skulle de til Tyrkiet for at besøge Besiktas i den europæiske turnering, hvor begge hold jagtede oprejsning efter første runde.

Her tabte Wolverhampton til Braga, mens Besiktas måtte se sig besejret af Slovan Bratislava. Det var derfor to hold uden point, der tørnede sammen.

Begge hold havde svært ved at få tingene til at hænge sammen i første halvleg. Wolverhampton noterede sig ikke for et eneste skud i første halvleg, hvor Besiktas heller ikke kunne ramme målet.

Tættest var de tyrkiske værter fem minutter før pausen efter lidt klumpspil efter et hjørnespark. Stolpen reddede dog for Premier League-klubben, der derfor kunne gå til pausen med 0-0.

Besiktas sad på bolden i anden halvleg, men Wolverhampton kom mere frem og begyndte også at blive farlige. Willy Boly headede efter et kvarter over kassen efter et hjørnespark.

Det var Wolverhampton, der stod for de største chancer efter pausen, og i de døende sekunder blev de for alvor farlige.

Første troede Romain Saiss, at han havde scoret føringsmålet, der dog blev annulleret for offside. Skuffelsen blev dog hurtigt glemt, da Willy Boly kort efter fandt netmaskerne.

Ruben Neves fandt Boly med et indlæg, som han sendte i kassen. Denne gang fik scoringen lov til at stå, og så kunne Wolverhampton juble over en 1-0-sejr og tre point, da der kort efter blev fløjtet af.

Wolverhampton har derfor tre point efter de to første kampe og er derfor ét point bag Braga og Slovan Bratislava, som spillede 2-2 torsdag aften.

Bruno Viana havde bragt hjemmeholdet i front med et hovedstød efter en halv time, inden Andraz Sporar udlignede kort inden pausen. Han brændte i første omgang et straffespark, men sendte riposten i kassen.

Wenderson bragede Braga tilbage i front med en drømmekasse efter 63 minutters spil. Scoringen lignede længe kampens sidste, men Bruno Viana blev skurk for hjemmeholdet, da han tre minutter før tid styrede et indlæg i eget mål.


Af Jonas Sand
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts