LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Würtz nyder de høje forventninger i AaB

| Superligaen | 5 kommentarer
Würtz nyder de høje forventninger i AaB
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,24 3,45 3,20
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Anfører Rasmus Würtz trives under de høje forventninger i AaB og glæder sig over, at holdet fik givet noget tilbage til tilhængerne med 2-0-sejren over AC Horsens.

AaB gik ind til søndagens hjemmekamp mod AC Horsens med en skidt oplevelse i bagagen, da holdet onsdag røg ud af DBU Pokalen med et 3-1-nederlag til FC Fredericia.

Nordjyderne havde desuden tabt de to første kampe i mesterskabsspillet til Brøndby og FC Nordsjælland, og søndagens 2-0-sejr over Horsens var derfor vigtig for holdet.

- Vi har spillet nogle svære kampe. Jeg var ikke tilfreds med hjemmekampen mod Brøndby, men vi mødte Danmarks måske bedste hold pt, siger anfører Rasmus Würtz.

- I udekampen mod FCN synes jeg egentlig godt, vi kunne have fået mere ud af det, men status var, at vi endte med at lukke tre mål ind og tabte.

- Kampen i Fredericia gjorde rigtig ondt. Der er forskel på måden, man taber fodboldkampe, og den kamp kunne ingen være tilfredse med. Derfor var det vigtigt, vi slog Horsens.

De dårlige resultater fik lørdag en række AaB-fans til at møde op til træning og lufte deres utilfredshed.

Anfører Würtz synes kun, det er fedt, at der er høje krav og forventninger til AaB-spillerne.

- Der er større forventninger i AaB i forhold til så mange andre klubber i Danmark. Det er rigtig fedt, specielt når det går godt, hvor der er rigtig god opbakning, mens de er kritiske, når det går skidt, og kan man ikke bære det, skal man ikke spille i AaB.

- Jeg synes, det er fedt, at vi har nogle fans, der viser, når de er utilfredse, så vi kan mærke, at det betyder noget for dem. Hvis de kan se, at vi giver alt, hvad vi har, så står de også bag os, siger Würtz.

Rasmus Würtz måtte udgå i pausen af søndagens kamp, efter han havde fået et hårdt slag over storetåen.

mikkel@bold.dk

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Vladimir 18:40          
Jamen det er da godt at du nyder det Rasmus W. I vandt 2-0 og fik 3 point. Men AaB indfriede så afgjort ingen ting. I spillede som sædvanligt piv ringe og kan ikke sætte 3 afleveringer sammen. Havde det været bare et lidt bedre hold var i blevet spillet totalt ned. Du må frygte de næste par kampe, for der får vi igen at se, hvad AaB kan. AaB skal passe særdeles meget på. Den helt store krise venter lige rundt om hjørnet, såfremt der ikke tilføres mindst 5 klassespillere, samt ny træner og sportsdirektør til den næste sæson. Der var kun godt og vel 3000 tilskuere til kampen mod Horsens og jeg tvivler på at der kommer ret mange flere til jeres kommende kampe. Sponsorerne begynder at forlade AaB, tv pengene falder grundet dårlige placeringer. Men det glæder mig at du nyder det Rasmus W.
slejser kongen 20:39          
jeg er enig vlad.
kan nærmest ikke huske andre kampe
i sæsonen end den mod Viborg hvor Rolim gik amok og ændrede det hele.. resten af kampene er et blur for mig og håber næste sæson byder op til liv og fight.. håber vores lille peruvianer spiller konge EM og bliver solgt og vi tjener boxen
slejser kongen 20:39          
*VM
Hynkjii 21:05          
Vi sælger afgjort Flores og henter Nicolai Thomsen hjem.
Sarriá 01:38          
Det er ligesom at AaB ikke forstår at forventningerne udefra ikke står mål med måden klubben driver sin forretning på. Nej, dette er ikke endnu en kommentar som råber på trænerens eller sportsdirektørens umiddelbare afgang, for det vil, som jeg ser det, være at skyde sig selv i foden.
Toppen af dansk fodbold viser med al tydelighed at hvor der er økonomiske midler til rådighed til at hente kvalitet ind er der belæg for at spille europæiske kampe fra år til år. Det er meget charmerende at være et hold der rejser sig asken hvert 7. år og vinder et mesterskab, men erfaringerne viser at man et år eller to efter har skullet starte fra bunden igen og igen. Lad dog storkapitalen finde vej til AaB ifa indenlandske og/eller udenlandske investorer, og byg talentarbejdet et trin op, gerne globalt. Hent stamspillere ind af en større kaliber, og med tiden trænere af en højere standard.
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts