Luk

Xavi: Meget ubegrundet kritik af Qatar

| 1. Division | 33 kommentarer

Infoboks

Xavi forsvarer Qatar, som han mener bliver udsat for meget ubegrundet kritik og mange fordomme, selvom det er et gæstfrit og generøst land, siger han.

Qatar har fået markant kritik forud for landets kommende VM-slutrunde, hvor blandt andet nationens forhold til menneskerettigheder er blevet heftigt debatteret af omverdenen.

Barcelona-ikonet Xavi, der er træner i Al Sadd, mener, at Qatar bliver udsat for mange fordomme og uberettiget kritik.

- Det bliver et historisk VM uden tvivl. Folk bliver overraskede over, hvilket land det her er. Generelt er der mange fordomme og meget ubegrundet kritik, siger Xavi til Marca.

- Qatar har det hele og er et lille, gæstfrit og generøst land. Det bliver en historisk VM-slutrunde.

- Forberedelserne til VM ser fantastiske ud på alle måder: infrastruktur, stadions - fem af otte er næsten færdige - og så er der hoteller. Landet har ændret sig meget: veje, restauranter, og selv trafikken er forbedret. Qatar vokser med stor hastighed, siger Xavi.

Xavi forlod Barcelona i sommeren 2015 og rykkede til Al Sadd som først spillende træner og siden karrierestoppet sidste år kun cheftræner.


Af Sara Margren

33 kommentarer

ForzaDrughi 14:38          
Pinlig læsning...
Slettet(102143211804) 14:40          
Kærlighed penge gør blind.
Dreamworkz 14:41          
Mon ikke det er bedre for Xavi, hvis han bare holder mund. Pinligt.
AM5000 14:43          
FØJ, hvor har Xavi dog bare solgt ud! Håber aldrig, han bliver en profileret træner i Europa - men det gør han jo garanteret
Bender 14:55          
Enten taler han ud fra et mere nuanceret indblik i Qatar end de fleste af os har, eller også magter han ikke at se udover sin egen næsetip. Det er svært at vide. Men selvfølgelig tror jeg da også på, at der er mange gode steder og mennesker i landet, som heller intet har at gøre med deres utilgivelige ringe vilkår for de blandt andre mange gæstearbejdere.
Slettet(102232210801) 14:57          
Er ultra Xavi fan, og han var sammen med iniesta, en duo vi aldirg vil få af se i barca igen. klasse på alle niveauer som spiller, men Qatar er og vil altid være en kræft og sygdom for fodbolden. slave nation, der prøver at danne et positivt billede i medierne ved at bruge stjerner de har ansat, mens der dør tusindvis af folk i baggrunden.
Jeg tror jeg snakker for alle herinde, når jeg siger vi bare hader Qatar for det, samme årsag folk ikke kan lide City og PSG. De har så mange liv kostet.......
Sir Alex F 14:58          
Det undrer jo ikke at Xavi ingen moral har, når man ser på Barcelonas ageren på og uden for banen det seneste årti.
Mandag 10. maj