Luk

Luk

Xavi presser Dembele: Forlæng eller smut

| La Liga | 15 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (22/05)
Oddset 2,10 3,95 3,10
bwin 2,05 3,75 3,20
bet365 2,10 4,00 3,10

FC Barcelonas cheftræner var klar i spyttet omkring Ousmane Dembele på et pressemøde onsdag. Hvis ikke han fornyr kontrakten, må Dembele finde sig en anden klub.

Tålmodigheden med Ousmane Dembele er ved at slippe op i FC Barcelona.

Den 24-årige franskmand har endnu ikke fornyet sin kontrakt, der udløber den 30. juni, 2022. 

Den catalanske storklub har ellers forsøgt at lægge pres på Dembele og hans agent for at underskrive en ny kontrakt, men det er endnu ikke sket.

Og nu er klubben og cheftræner Xavi ved at få nok.

Det gjorde han klart på et pressemøde onsdag, hvor han åbent lagde frem, at hvis ikke Dembele ikke underskriver en kontrakt, må han finde et ny klub.

- Situationen er kompleks og svær. Klubben har besluttet, at fornyr han ikke sin kontrakt, skal vi have fundet en løsning, både for ham og for os. Vi kan ikke være i den her situation længere, og vi har ventet længe, fortalte Xavi og sluttede af med et klar budskab til Dembele.

- Klubbens beslutning er ikke nem, men vi har været her i fem måneder nu, og vi kan ikke vente længere. Enten fornyr han kontrakten, eller også leder vi efter en løsning for spilleren.

Dembele har været i Barcelona siden 2017, hvor han ankom fra tyske Dortmund. Det er blevet til 129 kampe for den catalanske storklub.


Af Peder Carlsen

15 kommentarer

Liverbird78 14:36          
Videre med ham forhåbentlig med et salg der gir lidt penge i lommen på Barca, han vil ik gå ned i løn og hjælpe klubben, og sidste kamp jeg så med ham, ramte han ik en medspiller på nogle afleveringer
Halleballeberg 14:39          
Han har på ingen måde været hans løn værdig! Han har været meget skadet, og når han spiller kan han ikke "tage to med en ballon". Et kæmpeflop, der ikke har tjent hans penge. Læg dertil at han ikke ønsker at række hånden frem til klubben i en svær situation. Væk med ham.
Wernersen 14:53          
Syntes den er svær. Det ene øjeblik sætter han 2 mand af og ligner en verdensklasse spiller, mens han 2 minut senere dribler bolden udover baglinjen eller ikke kan tæmme den.

Tror / frygter stadig at han kan blive vanvittig hvis han får en helt sæson i træk uden skader, men på den anden side er lønkroner også en vigtig ting for os pt., så et mindre salg nu her vil måske heller ikke være det værste.

Vil dog hade han bare smutter kvit og frit til sommer, selvom den løsning må være klart den bedste for Dembeles pengepung, samt hans agents!

Så selvom det lyder hårdt, syntes jeg det er fint Xavi ligger pres på knægten. Han har trods alt været mere skadet end fit under os, så vi skylder ham ikke så meget.
Slettet(031913221905) 14:59          
Et stort talent. Især hans fart er vanvittig. Med hans skadeshistorik og klubbens stadige tro på ham, er det dog vanvittigt hvordan han (og vist primært hans agent) opfører sig i forbindelse med kontraktforlængelsen (og nok nærmere mangel på samme).

Rent økonomisk er det surt at "miste" 800 mio. + hans løn gennem perioden og absolut intet fået ind via resultater eller transferbeløb, men skulle han smutte betyder det forhåbentligt at der kommer nyt blod ind, der ikke er skadet hele tiden og som kan give mere afkast på banen. Ansu Fati, Ferran Torres og så en ny signing (+ de forskellige backups der allerede er) kunne godt nemt udgøre et kanon angreb fra næste sæson.
Tonytouch 15:19          
Jamen den eneste grund til de vil forlænge med ham er vel så de kan lave en Umtiti på ham? Fordele hans løn over nogle flere år og få luft i budgettet. Det er vel ikke på baggrund af hans præstationer?
Jeg tror han er godt tilfreds med at spille Playstation og få over 200 k om ugen.
Bobbyolsen25 15:19          
ham kommer de til at hænge på til sommer. han smutter næppe nu og held og lykke ned at finde en klub der vil købe ham nu når man ved de kan få ham gratis til sommer
!Visca el Barça! 16:10          
Selvfølgelig er der klubber som interesseret nu. Til sommer vil der være mange flere om buddet, så hvis man virkelig er interesseret i ham, har man størst chance for at få ham nu.
Fredag 20. maj