Luk

Xhaka om anfører-rolle: Skulle tænke over det

| Premier League | 3 kommentarer

Granit Xhaka indrømmer i et interview med Evening Standard, at han ikke med det samme ville takke ja til at tage Arsenals anførerbind på armen igen.

I efteråret lignede Granit Xhaka en færdig mand i Arsenal, da han som klubbens anfører var hovedpersonen i en batalje med klubbens egne fans.

Siden blev Xhaka frataget sit hverv som kaptajn, men efter Mikel Arteta er kommet til klubben, har Xhaka fået en større rolle igen.

Han har også båret anførerbindet i en kamp mod Crystal Palace, da han ved et tilfælde fik det i slutningen af kampen, men det var ikke med sin fulde overbevisning, at han tog det på.

Han er også loren ved tanken om at skulle blive anfører igen i fremtiden.

- Jeg ved, hvad jeg kan give til holdet med eller uden anførerbindet. Men i det øjeblik (mod Palace, red.), ville jeg ikke have det tilbage, men Sokratis og David Luiz sagde, at jeg var nødt til at tage det. Hvis klubben en dag spørger mig, om jeg vil have armbindet igen, så må jeg tænke mig om to gange, siger Xhaka til Evening Standard.

Xhaka åbner i interviewet op og fortæller, at han troede sine dage i Arsenal var talte. Men med Arteta i klubben ser han mere lyst på fremtiden.

- Nu vil jeg tænke på fremtiden. Jeg ved, vi kan have en stor fremtid med Mikel og denne klub, og det er derfor, at jeg er meget glad.

27-årige Xhaka er startet inde i de seneste syv Premier League-kampe for Arsenal – han har fået fuld spilletid.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 31. marts