LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Yarmolenko-kasser bag West Hams første sejr

| Premier League | 0 kommentarer
Yarmolenko-kasser bag West Hams første sejr
West Ham kunne endelig gå fra banen med en sejr, da de på udebane overraskende vandt over Everton, der måtte indkassere sæsonens første nederlag.

Everton tog søndag imod de slagne gæster fra West Ham, der inden dagens opgør var det eneste hold i Premier League, som ikke havde formået at tjekke et eneste point ind på kontoen.
 
Everton-træner Marco Silva havde fundet plads til to franske forsvarspillere til dagens startopstilling i form af Lucas Digne og Kurt Zouma, og sammen med resten af Everton-forsvaret skulle de efter ti minutter se sig løbet over ende af West Ham-angrebet.
 
En simpel bold i dybden fandt en fremadstormende Marko Arnautovic, der nemt kunne sætte ukrainske Andriy Yarmolenko i scene foran mål, hvorfra han sendte The Hammers på 1-0.
 
Selvsamme Yarmolenko var på pletten igen efter 31 minutters spil.
 
På et målspark spillede Everton-målmand Jordan Pickford den direkte ud til en West Ham-spiller, hvorefter Yarmolenko drev frem med bolden og efter et kort træk smækkede læderkuglen ind til en overraskende 2-0-føring til West Ham.
 
Everton forsøgte at komme tilbage i kampen ved at skubbe begge deres backer højt op på banen, men West Ham viste sig konstant farlige på kontra.
 
I første halvlegs tillægstid fik hjemmeholdet dog et snert af håb.
 
Islandske Gylfi Sigurdsson var kommet med i feltet og stangede flot 2-1-reduceringen i mål for The Toffees, og derfor var kampen stadig åben, da holdene gik til pause.
 
West Ham lagde dog afstand til hjemmeholdet igen i anden halvleg.
 
Efter fine kombinationer med Pedro Obiang kunne West Hams østrigske talisman Marko Arnautovic i det 61. minut glide ind i bolden og sparke West Ham på 3-1.
 
På trods af den solide føring blev Manuel Pellegrinis mandskab ved med at angribe i kampens afslutning, hvor Everton i den anden manglede den sidste skarphed for at komme helt igennem West Ham-defensiven.
 
West Ham kunne i sidste ende hive sin første sæsonsejr i Premier League i hus og samtidig cementere Evertons første nederlag under Marco Silvas ledelse. West Ham ryger derfor ud af nedrykningszonen og op på 16. pladsen.

Stream West Ham – Fulham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar