LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ydmyg Dreyer: Voldsom styrke i U21-truppen

| EM U21 | 0 kommentarer
Ydmyg Dreyer: Voldsom styrke i U21-truppen
Foto: Getty Images
U21-landstræner har udtaget en trup med voldsom styrke, mener Anders Dreyer, som er en af de 22 spillere i truppen.

Anders Dreyer var en af de 22 navne, der kom op af hatten, da Niels Frederiksen onsdag præsenterede den U21-landsholdstrup, der senere på måneden møder Polen og Færøerne.

Den 20-årige Brighton-spiller er dermed med for anden gang på U21-landsholdet.

- Det vidner om, at jeg har gjort et eller andet rigtigt, så jeg er bare glad og stolt. Det er selvfølgelig super-fedt, og der venter to meget spændende kampe, siger Dreyer til bold.dk.

Anders Dreyer bliver en del af en trup, der tæller spillere fra store klubber som eksempelvis Huddersfield, Celta Vigo, Borussia Mönchengladbach og Dortmund.

Den tidligere Esbjerg-træner er meget imponeret af den trup, han inden længe støder til.

- Når man kigger ned over navnene på truppen, så er det virkelig fedt at være en del af det. Det er en virkelig god gruppe. Så det er bare et klap på skulderen at være med der.

- Der er spillere, der er i store klubber i udlandet. Det vidner om voldsomt stor kvalitet - og det er på alle pladser, siger Anders Dreyer.

Offensivspilleren fik sig en startplads, da U21-landsholdet senest mødte Litauen, men han mener ikke, at han er selvskrevet til sådan en plads igen.

- Det er ikke, fordi jeg går og tror, at jeg bare sådan lige går ind og spiller fra start. Man har selvfølgelig lov at håbe, men jeg har bare tænkt mig at gøre mit bedste.

- Man ved aldrig, hvad træneren vælger. For mig handler det bare om, at jeg skal vise, at jeg selvfølgelig vil spille. Det vil vi alle, og det er ikke muligt, men træneren skal vide, at man er klar, siger Anders Dreyer.

Siden sit skifte til Brighton har Anders Dreyer spillet fast på klubbens U23-hold i det, der hedder Premier League 2, som er en liga for netop U23-hold.

Her har han bidraget med en enkelt scoring og tre assists.

nicolai@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 18. februar