Luk

Ydmyget Roma-talent raser mod Gerrard

| Serie A | 5 kommentarer
Highlights: Roma - Napoli (Serie A)
Highlights: Spal - Roma (Serie A)
Ydmyget Roma-talent raser mod Gerrard
Foto: Rangers

Infoboks

Umar Sadiq er langt fra tilfreds med den måde, som Steven Gerrard og Rangers behandlede ham på under lejeopholdet i den skotske storklub. Det siger han i et stort interview med The Sunday Post.

Der var jubel blandt Rangers-supporterne, da klubben sidste sommer formåede at hente Roma-talentet Umar Sadiq til klubben på en lejeaftale for hele sæsonen.

Men det, der skulle have været så godt, endte som noget af et mareridt for alle parter. Rangers opsagde lejeaftalen i december - seks måneder før tid - og sendte Sadiq tilbage til Roma efter blot fire førsteholdskampe.

Nu taler 22-årige Sadiq ud om det mislykkede lejeophold, og han holder ikke tilbage med svinere til hverken Rangers eller manager Steven Gerrard. Det sker i et stort interview med The Sunday Post.

Her fortæller angriberen, at han ikke var sikker på, at et skifte til Rangers var det rette at gøre, da de to klubber og spillerens repræsentanter var blevet enige. Han blev dog overbevist af Steven Gerrard.

- Han ringede til mig tre eller fire gange, hvor han roste mig og sagde, at jeg kunne blive en succes. Det fik mig til at føle mig vigtig, og det overbeviste mig til at tage på lejeopholdet, siger han til mediet.

Kort efter hentede Rangers også angriberen Kyle Lafferty tilbage til klubben, og så begyndte det ifølge Sadiq at gå galt.

Han siger, at han efterfølgende hverken måtte bruge førsteholdets omklædningsrum, ligesom han heller ikke måtte parkere på træningscenteret.

- Jeg følte mig ydmyget, og jeg blev ved med at spørge, hvorfor det ændrede sig. Men jeg fik aldrig et svar. Gerrard ville ikke give en forklaring - hverken til mig eller mine repræsentanter, siger Sadiq.

Han føler ikke, at han fik en fair chance for at bevise sig selv, og hans eneste kamp fra start var en pokalsemifinale mod Aberdeen - hvor han var eneste tilgængelige angriber.

Han påstår blandt andet, at han fik en bøde på 173.000 for at like et opslag på Instagram, ligesom han ifølge ham selv heller ikke har fået løn for december. Men nu vil han bare lægge tiden i Skotland bag sig.

- Jeg var professionel og gav alt for trøjen, lige så længe jeg var Rangers-spiller. Nu vil jeg bare ikke høre mere om dem, og hvad de gør, siger han.

- I mine øjne opførte de sig respektløst over for mig - både som spiller og person. Da det sluttede, havde Steven Gerrard ikke engang mod nok til at tale med mig ansigt til ansigt.

Umar Sadiq har siden januar været udlejet til Perugia i den italienske Serie B. Her er det blevet til otte kampe og to mål.

The Sunday Post har forholdt Rangers til beskyldningerne, men klubben undersøger stadig sagen og ønskede derfor ikke at sige noget.


Af Jonas Sand
Torsdag 20. juni
Onsdag 19. juni