Luk

YL: FCM sendte Atletico ud efter vildt drama

| U19 Ligaen | 41 kommentarer
YL: FCM sendte Atletico ud efter vildt drama
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland U19 - Elfsborg U19
UEFA Youth League Domestic Champions Playoff (23/10)
Oddset 1,65 4,00 3,95

FC Midtjyllands talenter sikre sig onsdag videre deltagelse Youth League efter et vildt 4-4-drama og sejr i straffesparkskonkurrence mod Atletico Madrid.

FC Midtjyllands U19-hold skulle onsdag forsøge at forlænge sit eventyr i UEFA Youth League, da de hjemme i Herning havde besøg af spanske Atletico Madrid.

Præmien til dagens vinder var en plads mellem de sidste 16 hold i turneringen, og det var midtjyderne, som bød først ind på den.

Efter en målløs første halve time åbnede Mads Døhr Thychosen således festen efter at have snydt et par modstandere og drejet kuglen op i krydset.

Herefter eksploderede opgøret frem mod pausen, og Juan Moreno udlignede først til 1-1 i keeper Andreas Raahauges korte hjørne efter opspil i venstre side.

Theo leverede øjeblikket efter det måske flotteste af flere flotte mål i opgøret, da han kanonerede bolden umodståeligt ind fra distancen til 2-1 til spanierne. Et indlæg fra højre og en skidt clearing tillod dog Mikael Anderson at sætte bolden til pausestillingen 2-2 i en hæsblæsende periode.

Andres Mohedano gav Atletico en ny føring kort inde i anden halvleg, men Jakup Thomsen headede fint FCM på 3-3 kort efter på anfører Rasmus Nissens oplæg.

De unge ulve kom også på 4-3, da forsvarsspilleren Nicolai Damkjær efter et indlæg og mindre god opdækning af gæsterne.

Afslutningen var præget af Atletico-pres og FCM-kontraer, men intet af det gav mål inden for de første 90 minutter. Et hjørnespark udløste til gengæld en 4-4-udligning ved Ferni kort inde i overtiden, og det betød direkte i straffesparks-konkurrence for de efterhånden trætte talenter.

Her viste danskerne stor skarphed, mens Raahauge i buret nuppede et spansk forsøg, hvilket altså sender FCM videre blandt de sidste 16 hold - her findes blandt andre Manchester City, Paris SG, Ajax, Chelsea og Barcelona.


Af Mikael Blond

41 kommentarer

Midtjylland<3 19:04          
Mikael Anderson

HUSK NAVNET!
Scharw 19:04          
super flot af de meget talentfulde unge knægte!!! Vild attitude fra Andersson :)
Midtjylland<3 19:05          
@Scharw

Måske lidt for flabet straffe han tog, det lignede gadedrenge hop
SE-FREAK 19:06          
Der står jeg, i mit køkken, og forbereder min aftensmad, da jeg pludseligt hører kommentatoren gå fuldstændig agurk over at Midtjylland scorer til 3-3. Jeg styrter hen til TV´et, overbevist om at jeg nu skal se årets mål i verden, i slow, bedømt ud fra reaktionen, hvilket jeg selvfølgelig ikke vil gå glip af at se.

...

... FC Midtjylland scorer på et ordinært hovedstød og mine tortillapandekager blev til kiks.

Men hold kæft hvor er det flot kæmpet af FCM talenterne, som lige viser at fremtiden ikke ser så håbløs ud for talentudviklingen i Danmark. Keep it up! :-)
Neigaard 19:06          
Fantastisk indsats af de unge Ulve.

Mikael Anderson fremtidens stjerne, men der var mange der virkelig viste format.

Det bliver spændende at følge dem i næste runde
NeverDefeated 19:07          
Ja, han ender sikkert i Hobro - fortrængt af en af de 15-20 udlændinge i den midtjyske trup. Tillykke med det :-)
Benzo 19:08          
Stort tillykke til drengene, virkeligt godt kæmpet ! :)
Tirsdag 22. oktober