Luk

Young Boys knækkede færøsk hold til sidst

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

PFC CSKA-Sofia - Young Boys
Europa League Gruppe A (26/11)
Oddset 4,00 3,95 1,80
bet365 4,20 3,60 1,83

Først til sidst i opgøret fik de schweiziske mestre fra Young Boys bugt med færøske Klaksvik i Champions League-kvalifikationen.

Mod slut holdt mange på Færøerne sikkert vejret, da Klaksvik reducerede til 1-2 mod Young Boys i Champions League-kvalifikationen.

Den gik dog ikke for Jesper Brinck og resten af det færøske hold, der til sidst indkasserede nådestødet til 1-3 og dermed er ude af det fineste europæiske selskab for denne gang.

Danske Jesper Brinck spillede hele kampen for Klaksvik i forsvaret, som kunne holde de suværene schweiziske favoritter fra fadet i hele første halvleg, der sluttede 0-0.

I anden halvleg gik det dog galt, og selvom 1-2-scoringen blev sat ind med ti minutter igen, var det ikke nok til avancement.

Young Boys slutter sig dermed til en række hold, blandt andre FC Midtjylland, der onsdag gik videre i Champions League-kvalifikationen.


Af Christian Ambæk

4 kommentarer

makhitta 22:41          
holdt Young Boys fra fadet i hele første halvleg?? Det var nu KÍ Klakvik med de KLART største tilbud i første halvleg, bl.a. en friløber til Midtskogen lidt over midtvejs i første halvleg. Mod slutningen af halvlegen var der tilbud af flere omgange til KÍ. Young Boys havde en header midt på Kristian Joensen efter 6 minutter, ellers havde de intet nævneværdigt gennem hele 1. halvleg

Anden halvleg startede som første sluttede, kí pressede højt, og skabte uro i det schweiziske forsvar, men den sidste præcision manglede. Til gengæld manglede der hverken præcision eller koldblodighed, da Young Boys på en omstilling tilspillede sig første gennemspillede mulighed i kampen, Msane steg til vejrs og headede stensikkert i mål. Blot få minutter senere straffede Young Boys en fejl af Danielsen, der lod bolden dumpe ned med ryggen mod modtstandernene.. Den slags er der tid til i den hjemlige liga, men ikke på internationalt niveau. Dyre lærepenge til knægten, der ellers spillede en framragende kamp. Bedst som man troede at mavepusteren havde slået den sidste luft ud af færingene, så slog Bjartalid til med et lækkert udafskruende frispark, hvor teenageren Jonn Johannesen dukkede op ved bagerste stolpe og sikkert dirigerede bolden i nettet. Med små 10 miinutter igen mobiliserede KÍ på ny et tryk på Young Boys. Denne gang dog ikke lige organiseret som tidligere i kampen. Kræfterne var ved at slippe op. I en hurtig omstilling bliver der slået et indlæg til duel, og endnu en gang overspringer Msane og header på tværs til en helt blank medspiller. 3-1 på lystavlen, som dog slet ikke var i tråd med spillets gang set over hele kampen. Young Boys var bare uhyre effektive, og den del skal KI arbejde videre. Med vind i sejlene kunne KI ellers sagtens være foran 2-0 uden at nogen kunne indvende noget.

Opløftende indsats dog mod de tredobbelte schweiziske mestre
spartan 07:13          
Artiklen er i det hele taget noget af et makværk
andersrh 07:30          
Fedt indlæg af Makhitta, langt bedre end Bolds artikel :)
WBA 4ever 09:41          
Interessant referat .... ærgerligt at Færingerne ikke gik videre, det kunne have været sjovt.
Tirsdag 24. november
Mandag 23. november