Luk

Young Boys uden Sørensen vandt mesterskab

| Super League | 2 kommentarer

Infoboks

FC Sion - Young Boys 0-1
Super League
14' 0-1 Christopher Martins

Young Boys, der var uden skadet Frederik Sørensen, sikrede sig mesterskabet i Schweiz med en sejr på 1-0 over Sion fredag aften. 

Young Boys kunne sikre sig det schweiziske mesterskab fredag med en sejr over Sion på udebane, da holdet var foran med fem point med to runder igen. 

Frederik Sørensen var ikke med for Young Boys grundet en skade. 

Nærmeste forfølger var St. Gallen, der samtidigt tog imod Xamax. Her skulle holdet håbe på, at Young Boys ikke vandt. 

Det gik dog ganske godt for Young Boys fredag aften. Efter 14 minutter bragte Young Boys sig i front ved Christopher Martins.

Han blev spillet i dybden i venstre side, og han kunne fra en spids vinkel banke bolden i nettet til 1-0 for Young Boys. 

Udeholdet sad på de fleste chancer og gik til pausen med en 1-0-føring. Efter pausen kontrollerede Young Boys og holdt Sion fra fadet. 

Young Boys holdt hele vejen til enden, og dermed vandt holdet med 1-0 over Sion. Dermed er Young Boys mester for 14. gang. 

Rækkens nummer to St. Gallen bankede Xamax med hele 6-0, men det hjalp ikke det store, da Young Boys triumferede og sikrede sig mesterskabet. St. Gallen og Young Boys mødes i sidste spillerunde. 

I denne sæson har Frederik Sørensen været i Young Boys på lån fra FC Köln og blev noteret for 15 kampe og et oplæg i den schweiziske liga. 


Af Anders Jensen
Tirsdag 11. maj
Mandag 10. maj