Luk

Yussuf P-assist grundlagde vigtig Leipzig-sejr

| Champions League | 2 kommentarer

Yussuf Poulsen assisterede, og Timo Werner scorede to gange, da Leipzig ude slog Benfica med 2-1 i den umiddelbart tætte gruppe G. 

Yussuf Poulsen og Timo Werner var med fra start som Leipzigs tunge skyts i angrebet, da tyskerne tirsdag aften åbnede sin Champions League-sæson med et besøg hos Benfica.

Den danske landsholdsforward var med i flere gode indslag i opgøret, men før pausen blev det ved lige ved og næsten for Poulsen, ligesom det også gjorde for værterne.

Raul De Tomas kom tættest på af alle, men Leipzig-keeper Peter Gulascsi var vågen.

Kort inde i anden halvleg fandt Poulsen flot Werner, men Benfica-keeper Odisseas Vlachodimos kom i vejen for en tysk scoring.

Benfica overtog efterhånden styringen, men efter 69 minutter kom Leipzig foran med 1-0.

Yussuf Poulsen modtog i feltet en flad pasning med ryggen mod mål, og danskeren lagde bolden af til Werner, som resolut plaffede tyskerne foran.

Benfica skruede op for presset efter scoringen, og Gulacsi måtte et par gange præstere gode redninger på blandt andet Alex Grimaldos nærgående frispark og Franco Cervis afslutning i feltet.

Igen slog Leipzigdog til, mens Benfica var i en god periode. Og igen lynede Werner. Denne gang fra tæt hold efter hurtige tyske kombinationer og et oplæg af Marcel Sabitzer.

Benfica synes slået, men med fem minutter igen bragte schweizeren Haris Seferovic værterne tilbage i opgøret, da han satte foden på Rafa Silvas flade indlæg efter en veludført omstilling.

Mere blev det dog ikke til for værterne, og Leipzig topper gruppe G foran Lyon og Zenit, der tidligere på dagen spillede 1-1.


Af Mikael Blond

2 kommentarer

kimjen 22:57          
That´s the way.....
Leipzig bliver årets hold,...... bare vent og se !!!
Batistuta4ever 12:09          
Har intet andet end ros om Leipzig.

Man ska lede langt efter en så prangende 4-4-2 hold. I mine øjne på højde med Simone i Atletico.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober