Luk

Yussuf P. assisterede og udgik i Leipzig-remis

| Bundesliga | 0 kommentarer

Yussuf Poulsen lagde op til et mål og udgik skadet i Leipzigs 1-1-kamp mod Leverkusen lørdag.

RB Leipzig skulle lørdag i aktion mod Bayer Leverkusen i sæsonens anden runde af Bundesligaen.

Leipzig havde danske Yussuf Poulsen med fra start i angrebet.

Og danskeren kom hurtigt til at blive vigtig for Leipzig. 13 minutter inde i opgøret afleverede han til svenske Emil Forsberg, der flot driblede ind i feltet og sparkede bolden op i nettaget og bragte Leipzig foran 1-0.

Føringen holdt dog kun omkring syv minutter. Leverkusens Kerem Demirbay lavede et mindst lige så flot mål, da han fra kanten af feltet bankede bolden ind via undersiden af overliggeren og udlignede til 1-1.

Fem minutter efter udligningen måtte Yussuf Poulsen lade sig udskifte tidligt med det, der lignede en skade. Ind kom den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth.

Flere mål kom der ikke inden pausen, hvor stillingen var 1-1.

Med et kvarter tilbage af opgøret var Leverkusen ved at stjæle sejren. Den tidligere Leipzig-angriber Patrik Schick lagde bolden flot i målet til 2-1, men målet blev annuleret, da Schick var minimalt offside.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen, der endte 1-1.

Det ene point sender Leipzig op på tredjepladsen i Bundesligaen, mens Leverkusen aktuelt er nummer 11, inden alle kampene i runden er færdig.

Et andet sted i ligaen tog Mainz mod Stuttgart på hjemmebane.

Her bragte Robin Quaison hjemmeholdet Mainz foran 1-0 på et hovedstød kort inde i kampen.

Stuttgart reducerede kort inden pausen. Silas Wamangituka lagde flot bolden over i det lange hjørne og udlignede til 1-1.

I anden halvleg scorede Daniel Didavi til 2-1 for gæsterne Stuttgart, inden Moussa Niakhate fik sit andet gule kort og reducerede Mainz til ti mand.

Mateo Klimowicz og Sasa Kalajdzic lukkede og slukkede kampen for Stuttgart med scoringer til 3-1 og 4-1.

I overtiden fik Pascal Stenzel sit andet gule kort, og så sluttede Stuttgart også kampen med ti mand. Kampen endte dermed med en sejr på 4-1 til Stuttgart.


Af Johannes Skjøth
Fredag 4. december