Luk

Yussuf P: Bayern er klare guldfavoritter igen

| Bundesliga | 0 kommentarer
Yussuf P: Bayern er klare guldfavoritter igen
Foto: Getty Images

Infoboks

Olympiakos - Bayern München
Champions League gruppe B (22/10)
bet365 8,00 4,75 1,40
NordicBet 8,15 5,25 1,41
Oddset 7,35 5,10 1,40

Bayern München har noget, som de andre tyske tophold ikke har, og er derfor klare favoritter til det tyske mesterskab, mener RB Leipzigs Yussuf Poulsen.

Med mesterskabet i sidste sæson satte Bayern München ny rekord ved at have vundet Bundesligaen syv år i streg.

RB Leipzig regnes som et hold, der muligvis kan gå ind og bryde den stime, men hvis man spørger Yussuf Poulsen, er Bayern München klare favoritter igen i år.

- Der er ingen tvivl om, at det stadig er Bayern München, man kigger på og jagter – også selvom de ikke nødvendigvis er foran, siger Leipzig-danskeren til bold.dk og fortsætter:

- I sidste sæson var de vel 12 point bagud efter 16-17 kampe, og de endte med at blive mestre alligevel, så selvfølgelig er det dem, man holder øje med.

- De har en ekstra kvalitet, som vi andre ikke har, så i mine øjne er de klare favoritter igen i år, siger Yussuf Poulsen.

Er Leipzig blevet førsteudfordrer til Bayern?

- Vi har præsteret rigtig godt og har fået en spændende træner (Julian Nagelsmann, red.), som folk forventer rigtig meget af. Derfor er det måske lidt nemt at kalde os førsteudfordrer. 

- Jeg synes stadig, at Dortmund har et rigtig godt hold, så jeg ved ikke, om jeg er helt enig i, at vi er førsteudfordrer, siger Yussuf Poulsen.

For lange dårlige perioder

RB Leipzig blev i 2017 nummer to efter Bayern, mens det i sidste sæson blev til en tredjeplads klubben.

Yussuf Poulsen har en mulig forklaring på, hvorfor Leipzig hidtil har manglet det sidste for at vippe Bayern af tronen.

- Vi har tidligere haft problemer med at holde det høje niveau over en hel sæson. Man vil altid få dårlige perioder i løbet af en sæson, men der har vores dårlige perioder simpelthen varet for længe.

- I to af de sidste tre år har vi været godt med i toppen det meste af tiden, og jeg tror, at vi har taget yderligere et skridt nu, så det forhåbentlig bliver endnu tættere i år. I den tid jeg har spillet i Bundesligaen, føler jeg, at det er blevet tættere og tættere for hvert år. 

- Holdene, der ligger lige under de største hold, bliver bedre og bedre, så jeg tror, at det langt ind i sæsonen vil blive ved med at være rigtig tæt, siger Yussuf Poulsen til bold.dk.

Yussuf Poulsen har siden 2013 spillet i RB Leipzig, der i 2016 rykkede op i Bundesligaen.


Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober