LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Yussuf P. grundlagde første Leipzig-sejr

| Bundesliga | 1 kommentar
Highlights: Yussuf Poulsen scorede i Leipzigs Europa League-nederlag til Salzburg
Yussuf P. grundlagde første Leipzig-sejr
Foto: Getty Images
Yussuf Poulsen grundlagde RB Leipzigs første sæsonsejr, da det lørdag blev til 3-2 over Hannover i Bundesligaen. Mainz slog Augsburg 2-1 i overtiden.

Hverken RB Leipzig eller Hannover havde smagt sejrens sødme i denne sæson af Bundesligaen, men lørdag krydsede de klinger i jagten på de første tre point.

Yussuf Poulsen var med fra start for Leipzig, og danskeren stemplede ind efter bare ni minutter.

Poulsen var først over et afrettet skud, som han tæt under mål nemt kunne heade i kassen til 1-0 til Leipzig, men glæden varede kort for hjemmeholdet.

Bare fire minutter senere var sidste sæsons Hannover-topscorer Niclas Füllkrug nemlig på pletten, da han flot flugtede bolden i kassen efter en skidt clearing.

Leipzig kom i front kort før pausen, hvor Timo Werner blev stukket af sted i dybden, og her bankede han bolden ind til 2-1, der var stillingen efter de første 45 minutter.

Selvsamme Werner øgedet til 3-1 efter en time, og det var efter samme opskrift som i første halvleg. Emil Forsberg fandt en fremadstormende Werner i feltet, som bankede bolden i nettet.

Hannover fik denne gang svaret hurtigt igen, da Miiko Albornoz blot to minutter efter bragede bolden over Leipzig-keeper Peter Gulacsi, og så stod det 3-2, der blev kampens resultat.

Yussuf Poulsen spillede alle 90 minutter for Leipzig, som altså hentede sæsonens første sejr.

Mainz sikrede sejren i overtiden
Andetsteds i Bundesligaen var Mainz uden en skadet Emil Berggreen, da de mødte Augsburg.

Her bragte Dong-Won Ji først Augsburg foran takket være et kanonhug fra distancen efter 83 minutter, inden Anthony Ujah i 87. minut var over en ripost, som han pandede i mål til 1-1.

I 93. minut sikrede Mainz så sejren, da Alexandru Maxim han bragede kuglen i kassen fra kanten af feltet, og så brød jublen ud på lægterne. Mainz er dermed fortsat ubesejret i denne sæson af Bundesligaen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

1 kommentar

larsnie 22:45          
Altid dejligt når dansker har succes i udlande
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar