LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Yussuf P. scorede og assisterede i Leipzig-sejr

| RB Leipzig | 3 kommentarer
Yussuf P. scorede og assisterede i Leipzig-sejr
Foto: Getty Images
Danske Yussuf Poulsen stod både for et mål og en assist i Leipzigs 3-1-sejr over rumænske Universitatea Craiova i Europa League-kvalifikationen torsdag aften. 

Torsdag aften rullede bolden i Europa League-kvalifikationens tredje runde, og i Tyskland bød Leipzig velkommen til rumænske Universitatea Craiova.

Danke Yussuf Poulsen startede på bænken for tyskerne, og herfra kunne han se 19-årige Ibrahima Konate sende hjemmeholdet i front med et fremragende hovedstød midtvejs i første halvleg. 

Den unge franskmand kom først på et hjørnespark fra venstre side, og han snittede på fornem vis bolden ind i det lange hjørne ved hjælp af overliggeren. 1-0 til Leipzig. 

Første halvleg bød ikke på yderligere scoringer, men i anden halvleg skulle to skandinaviske spillere komme i aktion for hjemmeholdet. 

Efter en times spil blev svenske Emil Forsberg indskiftet, og med et kvarter igen blev også danske Yussuf Poulsen sendt på banen, og det skulle vise sig at være en god beslutning. 

Danskeren skulle nemlig bare bruge to minutter på at løbe til baglinjen og sende bolden ind i fødderne på en fri Matheus Cunha, der let kunne score til 2-0 for Leipzig. 

I kampens 88. minut sendte Emil Forsberg et direkte frispark mod kassen, men da stolpen stod i vejen for svenskerens afslutning, havnede bolden lige for fødderne af Yussuf Poulsen, der lukkede kampen til 3-0 fra kort afstand. 

I sidste tillægsminut lykkedes det dog Craiova at få reduceret til 1-3, da Ivan Martic flugtede bolden i Leipzig-målet efter en veludført kontra af udeholdet. 

Dermed sluttede det 3-1 til Leipzig, og det må siges, at tyskernes skandinaviske duo var stærkt medvirkende til at sikre Leipzig et fint udgangspunkt til returkampen i Rumænien i næste uge. 


Se Burnley - Tottenham Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Martin Schmidt
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar