Luk

Yussuf Poulsen assisterede i smal pokalsejr

| DFB Pokal | 0 kommentarer
Helt ude i skoven: Frankfurt-stopper slipper med gult efter grum tackling på Skov
TV: Frankfurt åbner sæsonen med LYN-kasse efter 35 sekunder
Yussuf Poulsen med fin assist i RB Leipzigs smalle pokalsejr
Yussuf Poulsen assisterede i smal pokalsejr
Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen noterede sig for en assist, da RB Leipzig spillede sig videre i den tyske DFB Pokal med en 3-2-sejr over Osnabrück fra landets næstbedste række.

RB Leipzig satte søndag eftermiddag for alvor gang i sæsonen, da danskerklubben gik på banen i den tyske DFB Pokal.

Yussuf Poulsen startede på banen for Bundesliga-klubben, som sidste sæson var i finalen i pokalturneringen. Her blev man dog slået af Bayern München. 

Søndag eftermiddag ventede Osnabrück fra landets næstbedste række som RB Leipzigs første opgave, hvis man skulle have muligheden for at forbedre sidste sæsons præstation.

RB Leipzig var favoritter i opgøret og kom også godt fra start. Kampen var seks minutter gammel, da værterne mistede bolden i opspillet på egen banehalvdel. Bolden endte i sidste ende for fødderne af Marcel Sabitzer, der sendte bolden i kassen.

Føringen holdt dog kun to minutter. Osnabrück sendte et indlæg i feltet, som RB Leipzig-defensiven slet ikke havde styr på. Erienne Amenyido stod helt fri og kunne let sparke udligningen i kassen.

Yussuf Poulsen spillede fuld tid, men formåede ikke selv at komme på tavlen i opgøret. Han spillede dog en hoverolle i de to scoringer, som udeholdet fik før pausen.

Først fik den danske angriber panden på et indlæg. Afslutningen blev dog reddet af keeperen, der ikke kunne gøre noget, da riposten endte hos Lukas Klostermann. Tyskeren gjorde det til 2-1 efter 29 minutter.

Yussuf Poulsen noterede sig også for en assist to minutter senere. Han modtog bolden midt på modstandernes banehalvdel og tog et par træk, inden han sendte Marcel Sabitzer i dybden. Han gjorde det sikkert til 3-1 med sin anden scoring.

Marcos Alvarez reducerede for Osnabrück med 18 minutter igen, da han passerede Yvon Mvogo i RB Leipzig-kassen med et straffespark.

Der var derfor lagt op til en spændende afslutning i kampen, men hjemmeholdet formåede ikke at finde udligningen. RB Leipzig vandt kampen 3-2 og er videre til næste runde.

Også Frankfurt er klar til næste runde efter en 5-3-sejr mod Mannheim, ligesom Darmstadt heller ikke havde problemer med at slå Oberneuland og vandt 6-1.

Holstein Kiel sendte sikkert FSV Salmrohr ud med en 6-0-sejr, der blev grundlagt af et hattrick af Makana Baku.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 23. august