Luk

Yussuf træner igen inden BL-brag mod Skov

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Lyon - RB Leipzig
Champions League gruppe G (10/12)
bet365 2,60 3,60 2,62
NordicBet 2,55 3,70 2,70
Oddset 2,50 3,65 2,65
YouBet 2,50 3,65 2,85

Yussuf Poulsen er tilbage på træningsbanen inden lørdagens mulige danskerduel i Bundesligaen.

Den danske landsholdskant Yussuf Poulsen har siddet ude i de seneste tre kampe for RB Leipzig på grund af problemer med låret, men nu er den 25-årige viceanfører tilbage.

Bundesligaklubben oplyser således, at Yussuf Poulsen tirsdag var tilbage på træningsbanen, hvor han lavede individuelle øvelser, og onsdag trænede han så med for fuld skrald.

Hvis den hurtige kantspiller bliver klar til weekendens runde, venter der en direkte danskerduel mod landsholdskollegaen Robert Skov fra Hoffenheim.

Yussuf Poulsen har spillet en stærk sæson indtil videre for RB Leipzig med 10 assister og to mål i 16 kampe. 

Halvdelen af assisterne er lavet i Bundesligaen, hvilket betyder, at danskeren i snit har brugt 147 spilleminutter på hver assist. 

På RB Leipzig-holdet er det kun overgået af hans franske holdkammerat Christopher Nkunku, der i snit har brugt 87 minutter på hver af sine syv Bundesliga-assister i denne sæson.

Lørdagens kamp bliver også noget særligt for hjemmeholdets træner, Julian Nagelsmann. Den talentfulde tysker kom denne sommer til RB Leipzig fra netop Hoffenheim, hvor han nåede at være i tre år.

Seks point skiller inden kampen, som begynder lørdag 15:30, de to hold med RB Leipzig på andenpladsen og Hoffenheim som nummer otte i Bundesligaen.


Af Anders Borup
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december