Luk

Zanka debuterede i knusende Fenerbahce-sejr

| Super Lig | 9 kommentarer
Zanka debuterede i knusende Fenerbahce-sejr
Foto: Fenerbahce

Mathias Zanka Jørgensen fik mandag debut for Fenerbahce i deres sæsonåbner mod Gazisehir, som endte 5-0 til storholdet.

Der var mandag debut til Mathias Zanka Jørgensen, som spillede hele kampen, da Fenerbahce på hjemmebane mødte oprykkerne Gazisehir i sæsonpremieren i den tyrkiske Superlig.

Det skulle blive en fin oplevelse for den danske landsholdsspiller, som allerede efter få minutters spil kunne se Victor Moses gøre det til 1-0 for hjemmeholdet på straffespark.

Kort efter blev der dømt endnu et straffespark, som Moses dog brændte.

Hjemmeholdet så sig dog ikke tilbage. Efter 17 minutter gjorde Vedat Muriqi det til 2-0, og efter 24 minutter fik hjemmeholdet så tildelt sit tredje straffespark.

Denne gang blev den levende legende Emre Belozoglu sat til at sparke, og det gjorde han sikkert til 3-0.

Et kvarter før tid gjorde Nabil Dirar det til 4-0, inden Ahmet Ozdogan gjorde det til slutresultatet 5-0 for Fenerbahce kort før tid.

De 19-foldige tyrkiske mestre kan udover den sikre premieresejr glæde sig over, at de tre andre Istanbul-titelbejlere - Besiktas, Basaksehir og Galatasaray - alle åbnede Superlig-sæsonen med klare nederlag. 


Af Thor Carlskov

9 kommentarer

Groggster 21:05          
"Den endte 4-0, men vores livescore i højre side siger 5-0. Pyt med det, offentliggør du bare "artiklen" i en ruf - det gør alle de andre også."
danped89 21:10          
Frivilligt arbejde af
DavidVilla7 21:33          
Frivilligt arbejde? Hvis bare det var.
Msk 22:30          
Det hedder beskrivende statistik. Brug 20-30 linier på det fakta-boksen viser.
SotD 10:02          
Frivilligt arbejde
Det er vist efterhånden en del år siden. De søger i hvert fald jævnligt journalister/skribenter til deres kontor i København. Og det er da betalt arbejde.

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved helt at se vigtigheden i at komme først med alt. Om man er 5min før eller senere omkring et resultat i tyrkisk fodbold - har det virkelig nogen væsentlig betydning?

Jeg er med på, at man gerne skal først på de store events, så man får interessen ind på siden, men 1. divisionskampe, kampe i Tyrkiet osv. kan man måske godt lige trække vejret lidt inden man sender ud.
TR1986 10:21          
Jeg er med på, at man gerne skal først på de store events, så man får interessen ind på siden, men 1. divisionskampe, kampe i Tyrkiet osv. kan man måske godt lige trække vejret lidt inden man sender ud.
Det kan godt være jeg flueknepper, men de største kampe burde man da også fokusere mere på at få det helt rigtige skrevet ud, og så hellere vente fem minutter ekstra. De adskiller sig da ikke fra tyrkisk fodbold på den led.
SotD 10:45          
Nej, men der kan jeg omvendt godt forstå, at man gerne vil ud med nyheden hurtigere end de konkurrerende sites, så man holder brugerne herinde. Hvis de kan læse på Ekstra Bladet at Manchester United slog Liverpool 5 minutter før de kan herinde, så tror jeg det kan have en negativ effekt på bold.dks læserskare.

Men sgu ikke med Fenerbahce. De tyrkiske læsere der gerne vil have substans omkring den tyrkiske liga finder jo nok et tyrkisk medie. Vi andre som har marginal interesse i ligaen og klubben, men mere spillerne kan nok godt leve med at artiklen kommer lidt senere.

Men ja. Selvfølgelig skal indholdet være rigtigt. Men det må vi nu nok bare vænne os til ikke altid er tilfældet. Det sker også for de helt store sites, at man lige glemmer et mål eller lign. i beskrivelsen.
Mandag 16. september