Luk

Zanka: Det andet mål vil gøre ondt at se igen

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Napoli - Leicester
Europa League Gruppe C (09/12)
Oddset 2,00 3,80 3,35
bet365 2,00 3,70 3,40

Mathias Zanka Jørgensen udtaler efter søndagens kamp mod Leicester, at gæsternes mål til 2-1 kommer til at gøre ondt at gense. 

Brentford led søndag andet nederlag i træk i Premier League, da det blev til et 1-2-nederlag til gæsterne fra Leicester. 

En af de mange danskere i klubben Mathias Zanka Jørgensen blev efter kampen interviewet til klubbens egen hjemmeside, og her gav han udtryk for, at de selvfølgelig var skuffede over resultatet i en kamp, hvor de ellers igen følte sig godt med. 

- Selvfølgelig er vi skuffede over, at vi ikke fik noget med fra en god kamp. 

- Jeg synes, at den første halvleg, vi spillede, var rigtig god. Vi lagde pres på dem og havde bolden en del, og vi virkede til at finde løsninger til at åbne dem, sagde Zanka og fortsætter om 1-0-målet til Leicester.

- Uheldigvis scorede vi ikke, og så havde de et øjeblik med kvalitet, og vi ender med at tabe den første halvleg 1-0.

Det første mål var der imidlertid ikke meget at gøre ved, mente Zanka ikke, mens det andet mål af Leicester i kampen kommer til at gøre ondt at se igen. 

Her blev hjemmeholdet fanget i en kontra og i sidste ende spillet helt tynde af Leicester, inden James Maddison uden problemer kunne trille bolden over stregen til 2-1. 

- Ja, når vi ser den efter kampen i nedtakten, kommer den til at gøre meget ondt at se, den kommer til at ramme vores stolthed, og forhåbentlig var det sidste gang i sæsonen, at vi lukkede sådan et mål ind.

- Fordi det var bare ikke godt nok af en eneste af os, udtalte Zanka efter kampen til klubbens hjemmeside.

Den danske forsvarsspiller kunne dog glæde sig over, at han fik scoret sit første mål for klubben efter en dødbold af danske Mathias Jensen, og dødbolde er generelt noget, der bliver brugt meget tid på i klubben. 

- Vi arbejder meget på vores dødbolde, og vi har en fremragende hjerne bag dem alle sammen. Det er noget, vi har arbejdet på, og han bringer spillerne ind og spørger, hvad vi tænker – hvad kan vi gøre for at forbedre os?

- Det er noget, vi har arbejdet på, og det gav udslag, som du også kan se på måltavlen, og det er man altid meget glad over, men vi må komme op med noget mere, tror jeg, udtalte Zanka ovenpå kampen.

Næste gang Brentford skal i aktion er allerede på onsdag i Carabao Cuppen, hvor man møder Stoke på udebane. Herefter gælder det Burnley i Premier League lørdag – også på udebane. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december