Luk

Zanka kræver undskyldning af TV3 Sport

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,15 3,60 2,20
Oddset 2,90 3,40 2,30

Mathias Zanka Jørgensen nægtede i følge BT at stille op til interview med TV3 Sport efter søndagens 3-1-sejr ude over SønderjyskE. Han kræver eftersigende en undskyldning fra TV3 Sport.

I løbet af ugen har det sædvanlige pauseinterview, som Mathias Zanka Jørgensen stillede op til midtvejs i mandagens kamp mellem FC København og Randers, fået en del omtale.

Det skyldes, at Mathias Zanka Jørgensen endte i et skænderi med TV3 Sports reporter David Kroner. Det var ikke planen, at episoden skulle have været offentliggjort, hvilket TV3 Sport sidenhen har beklaget.

Mathias Zanka Jørgensen lader dog ikke til at have lagt situationen bag sig, og efter søndagens 3-1-sejr ude over SønderjyskE nægtede midterforsvareren eftersigende at udtale sig til TV3 Sport. 

- Nej, det der, det gør jeg ikke. Jeg snakker ikke med dem, før han ringer og siger undskyld, sagde han i følge BT.

Kim Mikkelsen, der er sportschef for Nent, har dog ikke tænkt sig at undskylde over for Mathias Zanka Jørgensen eller FC København.

- Vi ved ikke, hvad vi skal sige undskyld for. Hvis de har et problem med os, så må de tage og fortælle os det. Vi siger i hvert fald ikke undskyld for det interview, som han blev sur over i sidste weekend, for det interview var helt efter bogen, fortæller han.

Se situationen med Mathias Zanka Jørgensen og David Kroner HER.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Lasse Rene
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar