Luk

Zanka med i vildt måldrama med to røde kort

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Yeni Malatyaspor - Fenerbahce
Süper Lig (24/11)
bet365 2,62 3,40 2,55
NordicBet 2,60 3,60 2,45
Oddset 2,50 3,45 2,45

Fem mål, to røde kort og fuld spilletid til Mathias Zanka Jørgensen. Det var nogle af ingredienserne, da Fenerbahce slog Kasimpasa.

Det er tæt i toppen af den tyrkiske liga, hvor der forud for fredagens opgør mellem Fenerbahce og Kasimpasa blot var fire point mellem ligaens nummer ét og ni i tabellen. 

Dermed kunne Mathias Zanka Jørgensen og Fenerbahce sikre sig vigtige point i topstriden, og det startede da også godt.   

Efter en håndfuld minutter fik Fenerbahce straffespark, som Vedat Muriqi eksekverede.  

Kasimpasa slog dog resolut tilbage. I et skarptskåret kontraangreb brød Yusuf Erdogan fri på venstreflanken, spillede en aflevering ind til Abdul Khalili, der udlignede. 

Men Fenerbahce - og Vedat Muriqi - lå ikke på den lade side i første halvleg. Kort før pausen bragte Muriqi således hjemmeholdet foran. Igen på et straffespark. 

Dét behagede bestemt ikke Karim Hafez, der kort efter målet blev vist ud efter to gule kort. 

Det betød dog ikke, at arbejdet var slut for Fenerbahce. I anden halvleg startede Kasimpasa således ganske godt, hvilket resulterede i, at udeholdet lidt tilfældigt kom på 2-2 efter et hjørnespark efter 56 minutter.  

Tre minutter senere var recepten den samme for Fenerbahce. På et hjørnespark steg Serdar Aziz flot op og med nakken heade han bolden i kassen.

Og så skulle man ellers tro, at Fenerbahce var i stand til at slide kampen hjem. Men Mauricio Isla fik med 20 minutter igen tildelt et rødt kort. 

Det åbnede op for kampen, men Fenerbahce holdt stand og fik derfor tre vigtige point. 

  


Af Kristian K. Jørgensen
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november