Luk

Zanka om pibekoncerter: Som forventeligt

| Venskabskampe | 195 kommentarer

Infoboks

Danmark - Tyskland 1-1
Venskabskamp
18' 1-0 Christian Eriksen
88' 1-1 Joshua Kimmich

Mathias Zanka Jørgensen har forståelse, at nogle fans valgte at pibe af ham under 1-1-kampen mod Tyskland i Brøndby.

Nogle danske fans valgte at pibe af FC Københavns anfører Mathias Zanka Jørgensen under 1-1-kampen mod Tyskland tirsdag aften i Brøndby.

Det ærgrer stopperen, men han forstår spillets regler.

- Det er vel, hvad man kan forvente, når man spiller herude. Jeg har også engang spillet en landskamp i Frankrig, hvor Fekir og Lacazette blev pebet ud, så det er ikke noget nyt, at den slags sker, siger Zanka til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det er jeg sgu ligeglad med. Nej, det skal ikke forstås på den måde. Det er da ærgerligt, men omvendt kan man heller ikke forvente, at folk 100 procent kan lægge klubfarverne fra sig. Og herude kan jeg godt forstå, at der er nogen, der piber lidt. Det tror jeg, at vi alle sammen overlever.

27-årige Jørgensen spillede sin landskamp nummer 11, da Danmark delte med Tyskland i Brøndby.


Af Mikael Blond

192 kommentarer

LeTiss 07:47          
Jeg tror ikke kun det er klubfarver. Er ikke sikker på at f.eks. Ankersen eller Cornelius (hvis han havde været udtaget) ville få samme pibekoncert.

Jeg tror lige så meget det skyldes hans ubehagelige menneskelige egenskaber.
Kristian FCK 07:49          
Det er ekstremt lavt, selvom han godt kan være arrogant
Guarana 07:51          
Alle de usikre typer kalder ham arrogant. Jeg synes aldrig, han virker andet end sympatisk for en fyr, der sagtens kunne være meget mere arrogant uden at det egentlig ville være forkert.
onetwofour 08:00          
Så når man af den ene eller anden årsag ikke bryder sig om en spiller, er det altså fordi man er ude af stand til at forstå forskelligheder? Fordi man opfører sig uanstændigt? Og hvis man ikke kan lide Zanka, er man selvfølgelig også racist, for det er jo på grund af hans hudfarve, og bestemt ikke på grund af hans personlighed?

Det er fuldstændig forvrøvlet - offerkort i værste pinlige stil.

Jeg kan IKKE lide Zanka, men når han nu bliver udtaget, håber jeg han gør al skepsis til skamme og spiller en brandkamp - men jeg så bare helst et landshold uden ham. Jeg synes han er decideret pinlig, en rigtig ubehagelig spiller; arrogant grænsende til det absurde (men igen, jeg forstår jo heller ikke forskeligheder)

Jeg kan heller ikke snuppe synet af Ståle Solbakken (og jeg holder ikke en gang med Brøndby - men jeg er jo bare racist mod nordmænd, for jeg synes også Åge er en klaphat)

Til gengæld elsker jeg David Nielsen (hvordan fanden det så end passer ind i min uforstående racistiske tankegang)

Men måske skulle i derude fatte, at der er nogle spillere og trænere, ja mennesker, man kan lide - og andre kan man IKKE lide. Jeg er sikker på at nogle af dem der elsker Zanka har andre de ikke bryder sig om - og hvad så? Ja, så forstår de ikke forskelligheder, og de er totalt racistiske... Eller noget :(
TeddyDelicious69 08:00          
@LeTiss

Den gode gamle sang, hvor brugere snakker om Zankas personlighed, som om de har den fjerneste idé om, hvordan han egentlig er.

Det ville klæde enhver at tage afstand fra den opførsel nogen danske "fans" lægger for dagen under disse landskampe.

På trods af mine blå-hvide briller, har jeg aldrig så meget som tænkt på at pifte efter Kahlenberg, Rommedahl, Agger eller i gårsdagens tilfælde Rønnow, end ikke Mike Jensen, selvom det er begrænset, hvor meget han gjort sig på landsholdet.
TeddyDelicious69 08:06          
@Onetwofour

Du skal være i din gode ret til ikke at kunne lide de 3 personer, og du må pifte af dem og skælde ud alt det du vil, jeg synes bare personligt ikke det høre nogen steder hjemme under landskampe.

Og at du kan lide David Nielsen, men har et kæmpe problem med både Zanka og Ståle er for mig uforståeligt, da David Nielsen om nogen også har en markant personlighed ala de to FCK´ere, men igen dig om det. Jeg er trods alt også tilhænger af David Nielsen.
Mr.Wise 08:10          
Uhhaaa hård nitte, tror ikke en skid på det ikke rører ham, så er han da helt tabt. Usympatisk fodboldspiller, jeg er fløjtende ligeglad hvordan han er som menneske, han blir målt som fodboldspiller. Den dumme facade han stiller op med til interviews, er sikkert påtaget. Han virker uintelligent og usympatisk. En gennemsnitlig spiller det danske landshold sagtens kan klare sig uden.
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar