Luk

Zarate: Jeg skulle aldrig have forladt Lazio

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Atalanta - Lazio
Serie A (22/06)
YouBet 2,10 3,70 3,20

Den argentinske angriber Mauro Zarate ærgrer sig over, at han i 2013 forlod Lazio. Siden da fik han flere dårlige oplevelser.

Den 33-årige angriber Mauro Zarate har været vidt omkring i sin karriere, og hvis man skal tro ham selv, så har han været voldsomt uheldig med at stå i dårlige situationer mange af de steder, han har været.

I 2013 forlod han Lazio – og det skulle han ikke have gjort, kan han i bagklogskabens ulideligt klare lys se i dag, for derefter fik han stort set kun dårlige oplevelser.

- Det var en fejl at forlade Lazio, mens jeg var et idol der. Da jeg lavede fejlen, tog jeg til West Ham og begyndte at spille godt, men så besluttede jeg at smutte, fordi jeg ikke kunne lide den position, jeg spillede i, siger han ifølge getfootballnewsitaly.com til den argentinske avis Clarin.

- Derefter tog jeg til Fiorentina og fik en startplads og nåede igen et godt niveau. Men så blev min kone Naty syg, og min træner (Paulo Sousa, red.) var ikke forstående over for situationen.

- Det blokerede noget i mig, og jeg kunne ikke overkomme situationen. Jeg vidste, at han ville være væk inden for tre måneder, mens jeg selv havde tre år tilbage af min kontrakt. Men jeg kunne ikke tage det, og så smuttede jeg. Det var ærgerligt, for jeg havde ikke lyst til at smutte, siger Zarate.

Mauro Zarate er i dag hos Boca Juniors, hvor han i denne sæson har scoret to kasser i 12 kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 29. maj