Luk

Zaza reddede Torino med sent comeback

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Benevento - Torino 2-2
Serie A
31' 1-0 Nicolas Viola
49' 2-0 Gianluca Lapadula
51' 2-1 Simone Zaza
90' 2-2 Simone Zaza

Simone Zaza leverede to scoringer i anden halvleg, der vendte 0-2 til 2-2 for Torino, der fredag aften gæstede Benevento i Serie A.

Torino var fredag aften på jagt efter vigtige point, der ville sende dem væk fra nedrykningspladserne. 

Opgaven lød på en udebanekamp mod Benevento, der inden opgøret lå solidt i midten som nummer 11 med 21 point. 

Opgøret var blot ni minutter gammelt, da Kamil Glik fik skovlet bolden i nettet for hjemmeholdet efter et hjørnespark, men desværre for Benevento blev scoringen efterfølgende annulleret af VAR for hånd på bolden. 

20 minutter senere kunne Benevento dog juble igen, da Nicolas Viola udnyttede et straffespark, som Salvatore Sirigu klodset begik. 

Den tidligere PSG-målmand sprang efterfølgende til venstre, mens Viola sendte bolden til højre fra pletten. 1-0 til Benevento, hvilket også var stillingen ved pausen.

Zaza-udligning i 93. minut

Den føring blev fordoblet fire minutter inde i anden halvleg, da Gianluca Lapadula halvflugtede bolden i nettet. 

Benevento fastholdt presset efter et hjørnespark, som gæsterne slet ikke fik clearet ordentligt, og det udnyttede Lapadula med en klinisk afslutning fra venstre side af feltet. 

Torino kastede dog ikke håndklædet i ringen af den grund, og de reducerede allerede to minutter efter 2-0-målet. 

Et indlæg fra højre fandt den italienske angriber Simone Zaza, der stod fri på kanten af det lille felt. Herfra stangede han den stensikkert i nettet ved roden af den nærmeste stolpe. 

Ti minutter senere troede Zaza, at han havde fuldført comebacket, men han led samme skæbne som Glik i første halvleg og fik annulleret sin scoring for hånd på bolden. 

Dybt inde i overtiden fik han dog revancheret det annullerede mål, da en tværpasning fandt Zaza i en fri position i venstre side af feltet, hvor han smed sig frem og sparkede bolden i nettet med en afslutning, der klistrede sig op af den højre stolpe. 

Det blev også kampens sidste scoring, hvorfor de to hold får et point med sig hver fra en underholdende 2-2-kamp. 


Af Andreas Roesen
Søndag 7. marts