Luk

Zeca: Brøndby blev påvirket af atmosfæren

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Carlos Zeca kalder FC Københavns derbysejr fuldt fortjent og oplevede, at stemningen i Parken kom ind under huden på Brøndby-spillerne i løbet af kampen.

FC København forhindrede søndag Brøndby i at tage førstepladsen ved at slå rivalerne med 2-1 på hjemmebane.

10.966 tilskuere var på plads i Parken, og spørger man FCK-anfører Carlos Zeca, blev Brøndby-spillerne påvirket af stemningen.

- Det var vidunderligt. Vi har savnet dem meget, og de var vores 12. spiller. Jeg kunne mærke, at spillerne fra Brøndby kunne føle atmosfæren på banen. Det var fantastisk at se stadion på den måde igen, siger Zeca.

Kaptajnen oplevede generelt, at FCK fortjente sejren fuldt ud.

- Det var en virkelig god kamp. Vi startede rigtig stærkt i første halvleg og havde nogle chancer for at score. Vi lod ikke Brøndby komme væk fra deres halvdel, og vi følte, at det var et spørgsmål om tid, før vi ville score.

- Vi forventede ikke Brøndbys mål. Jeg synes, det kom ud af ingenting, men det er et hold, som er virkelig farlige på omstillinger, så det skulle vi være klar på.

- I anden halvleg havde vi bolden, nåede feltet og scorede det andet mål. Så fik de det røde kort, og så blev det lange bolde fra dem, mens vi forsøgte at kontrollere kampen. Alt i alt fortjente vi at vinde, for vi var det bedste hold, siger Zeca.

Selvom FCK aldrig fik lukket kampen, følte Zeca ikke på noget tidspunkt, at sejren reelt var i fare.

- Det ser måske shaky ud fra folk udefra, fordi der var en masse lang bolde, og det kunne se ud, som om kampen var kaotisk, men selv med de lange bolde skabte de ikke noget. Den bedste chance i anden halvleg var vores med Falk, som var en virkelig god redning, siger han med henvisning til Marvin Schwäbes redning på Rasmus Falk kort inde i anden halvleg.

FCK kan nu rette fokus mod endnu en storkamp, når FCM på onsdag kommer på besøg.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

23 kommentarer

Quite 13:28          
Helt korrekt at det var en fortjent sejr, men er langt fra sikker på den var kommet i hus, hvis Lindstrøm ikke var røget ud. FCK startede begge halvege som lyn og torden, men det var godt nok også med en arbejdsindsats som kostede mange kræfter, hvilket man også så de sidste 20 minutter af første halveg, hvor Brøndby havde overtaget - og ved at FCK intet skabte selvom de var i overtal.
ABCDE FC 13:30          
"atmosfæren"

Det var skuffende. 11.000 hjemme fans og det lød nærmest som en kamp i Midtjylland.

Der må jeg være ærlig og sige at jeg havde forventet mere.
bruger 150661 13:33          
Mon ikke det var hvidløg og ikke atmosfæren :-)))
Bløde babser 13:33          
Der må jeg være ærlig og sige at jeg havde forventet mere.
Selvfølgelig havde du det.....
bruger 150661 13:36          
Fck har ikke et niveau de taler for meget og spiller for lidt Jess Thorup har en stor opgave i at få trimmet truppen moneterne fosser ud af kassen hver dag Bjelland og Kamil koster dem kassen inden de går på pension mon ikke de to griner hele vejen til banken :-)))
mikem 13:40          
ABCDE FC

Er du skizofren eller hvordan skal din signatur forstås?

OT:
"atmosfæren"

Det var skuffende. 11.000 hjemme fans og det lød nærmest som en kamp i Midtjylland.

Der må jeg være ærlig og sige at jeg havde forventet mere.
Så har du da sjældent været til kamp i Midtjylland du tidligere professionelle fodboldspiller(e)
anygivenday 13:43          
@abcde fc
11000 fylder heller ikke meget i parken og den er så meget større at 7000 på Vestegnen lyder vildere, vi skal op over 16/17000 for at det rigtig rykker også skal hele sektionen være på plads
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni