Luk

Zeca: Snakkende dommer ødelagde rytmen

| 3F Superliga | 59 kommentarer

Carlos Zeca mener, dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt snakkede for meget i søndagens derby, og det ødelagde kampens rytme. 

FC København tabte søndag 1-3 i Brøndby i sæsonens første derby efter en intens og i perioder dramatisk affære. 

FCK-kaptajn Carlos Zeca ærgrer sig over de afgørende fejl ved Brøndbys to første mål. 

- Vi startede rigtigt godt. Vi styrede kampen, men vi lavede to fejl, og de tog deres chance og scorede. Derefter var det svært for os. 

- Vi forsøgte at komme tilbage, fik scoret og startede anden halvleg godt, men det røde kort gjorde det endnu sværere for os, sagde en skuffet Zeca til bold.dk og tilføjede mere optimistisk: 

- Vi skal bare fortsætte med at arbejde, vi har ikke tabt noget endnu. Det var tre point, men vi er stadig med i kampen om mesterskabet.

Sålen drillede

Zeca var involveret i Brøndbys andet mål. FCK-profilen fik trådt sin ene støvle af i en duel og forsøgte gennem længere tid at få støvlen på igen. 

Det lykkedes dog ikke, og det blev kostbart, da Zeca gled med sit støvle i hånden, da Jens Stage 'assisterede' 2-0-målet. 

- Indersålen var ude, jeg forsøgte at fixe det og få skoen på i det øjeblik, da bolden kom, og desværre missede jeg den. 

- Og uheldigvis var Brøndby-spilleren lige der. Men det er okay, sådan er livet, og vi må bare fortsætte og forsøge at præstere bedre næste gang, sagde Zeca. 

Dommeren snakkede for meget

Dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt havde efter FCK-anførerens mening lidt for travlt med at snakke med spillerne. 

Der var mange frispark og gule kort – synes du, det var en hårdt spillet kamp?

- Ja, den var hårdt spillet med mange frispark. Og hver gang stoppede dommeren kampen, fordi han ville snakke med os spillere. Det gjorde, at hverken vi eller de kunne spille hurtigt. Han snakkede, snakkede og snakkede. 

- Når man snakker med dem (dommerne, red.), siger de, at vi ikke må snakke til dem, sagde Zeca i mixed zone efter derbyet og fortsatte: 

- Men vi skulle videre med kampen, og der var ikke brug for at snakke med spillerne hele tiden. Det ødelagde kampens rytme. 

- Men det er ikke en undskyldning for noget. Vi tabte, og vi er nødt til komme stærkere tilbage, og det er jeg sikker på, at vi gør.

FCK fortsætter sit travle program, når de efter landskampspausen møder Esbjerg, Dynamo Kiev og AGF inden for otte dage. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond

59 kommentarer

bruger 174071 12:36          
Sandt
Kruse71 12:50          
Blah blah blah. Han skal bare være glad for at han ikke fik rødt.
Loftus 12:51          
Han kunne tage en snak med Fischer. Ingen taler, brokker sig og tuder til dommer og med- og modspillere mere end ham.

Dommeren var da ok. Korrekt rødt kort og gav de advarsler der var krævet til begge hold.
KM2014 12:54          
Hvorfor tror dommerne at ved at råbe af spillerne, at de får dem ned fra det røde felt? Tværtimod hidser det spillerne op...
Ligesom den form for arrogance som Mikkel Redder gør når spillerne snakker til ham. Ruller øjne og laver ansigtsudtryk...manden har set for meget PRL og tror han er verdens bedste dommer...standarden er VIRKELIG faldet drastisk de sidste 10 år i DK
dickos 12:55          
Hvorfor kommenterer man, uden at læse det der rent faktisk står i artiklen?

Han skylder jo på ingen måde skylden på dommeren, eller sætter spørgsmålstegn ved hans kendelser.

Han siger, at dommeren snakkede for meget, og det ødelagde rytmen i spillet. Det er der jo ikke noget galt i at sige? Desuden har han jo ret. Hvis spillerne ikke må snakke til dommeren, skal dommeren jo holde sit snak på et minimum.
Bangfire 12:58          
Er sgu glad for jeg ikke er dommer - du får bare aldrig nogle til at kunne lide dig :D
TheElholm 13:01          
Nej, men så kunne han måske se indad. Fischer og Zeca appellerede og brokkede sig til dommeren konstant, som vel afsprang af Buchardt også snakkede tilbage. Kan godt se at rytmen blev afbrudt et par gange, men intet der ikke var fint.

Udover det syntes jeg at dommerteamet havde en fin kamp. Overså ingen store kendelser, og havde styr på offsides osv.
Onsdag 16. oktober