Luk

Zidan ville ikke ødelægge sit gode navn i DK

| El Entag El Harby | 11 kommentarer

Infoboks

Mohamed Zidan droppede tanken om et vende tilbage i Danmark. Blandt andet fordi han ikke mente, han ville kunne leve op til forventningerne.

Den tidligere Superliga-stjerne Mohamed Zidan er vendt tilbage til hjemlandet Egypten, hvor han skal spille for El-Entag samtidigt med, han passer et stort forretningsprojekt ved siden af.

Offensivspilleren havde ellers længe flirtet med et dansk comeback, men det blev det altså ikke til.

- Jeg fik en masse opkald, men jeg sagde til dem, at jeg havde et meget interessant projekt i Egypten, så derfor blev det aldrig til forhandlinger. Jeg vil ikke sige, hvilke klubber det var. Jeg nåede aldrig at afvise dem og var rigtig glad for, at de kontaktede mig, og de forstod, at det betød mere for mig at spille i Egypten, siger Zidan til BT og tilføjer:

- Der er også den sidste af sagen, at jeg kun kunne ødelægge mit gode navn i Danmark, hvis jeg vendte tilbage. Jeg er 33 år og fylder snart 34 år, jeg har ikke spillet i lang tid, så jeg tror ikke, at jeg ville kunne leve på til de forventninger, der ville være til mig. Jeg ville aldrig kunne gøre mit navn større i Danmark.

Zidan har blandt andet startet en ny klub og bygget et stort hotel i Egypten.


Af Mikael Blond

11 kommentarer

UMURUM 08:51          
Tja...det har han vel ret i. Der er ikke noget værre en gamle afdankede stjerner, der kommer "hjem" til Superligaen i den tro, at de kan køre den hjem på rutinen, for derefter at falde fuldstændigt igennem.
Internazionale4everr!!! 09:28          
Men hvad med at komme hjem til AB? Der kunne han vel nok have bidraget. Men ok, hvis han stadig også vil tjene penge på det, så duer den plan jo heller ikke..
BlueAndWhite 09:41          
dårlig undskyldning for fcm, FCK og Brøndby takkede nej til ham..
Internazionale4everr!!! 09:55          
Skal Zidan da undskylde for de valg, han tager?
DT84 10:59          
Det kunne Elmander have lært noget af....
egebjerg99 13:42          
Thumbs up for det indlæg DT84! ;)

Men som gammel OB fan, så irriterer det mig at man ikk gav ham chancen og alligevel ikke. Vi har så mange angribere i truppen men ingen præsterer noget andet end Festersen som ikke kan gøre det alene, Falk gør det også fornuftigt..

Men hvis han bare var på 50 % af fordums styrke Mohamed Zidan, så ville han jo være en forstærkning, men der skal desværre ikke så meget til i OB længere for at være forstærkning.. :/

Savner tiderne med Højer, Miti og Berg i angrebet!!
Slatten 16:23          
har zohore ikke scoret i de sidste 3 kampe??? så lidt præsterer han da..
Torsdag 2. december