Luk

Zidane afviser exit-rygte: Ville aldrig sige det

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Real Madrid 0-1
La Liga
68' 0-1 Nacho Fernandez
89' 0-1 Raul Garcia

Efter sit holds 1-0-sejr over Athletic Club i La Liga afviser Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidane, at det har noget på sig, at han skulle have sagt farvel til sine spillere. 

Søndag aften holdt Real Madrid liv i titeldrømmene med en 1-0-sejr ude over Athletic Club forud for sidste spillerunde i den bedste spanske række.

Mesterskabet er klubbens sidste chance for sølvtøj i denne sæson, hvor rygterne svirrer om, at cheftræner Zinedine Zidane igen er på vej ud af klubben.

Senest har der været forlydender om, at Zidane havde meddelt sin afgang til sine spillere, men det var Zidane selv skarpt ude og afvise oven på sejren over Athletic.

Det skriver Marca, der også bragte historien om Zidanes farvel til sine spillere.

- Hvordan skulle jeg fortælle mine spillere, at jeg går nu, når vi sætter alt på et bræt? Når du siger ting udefra, kan du sige, hvad du vil. Jeg vil aldrig sige det til mine spillere, siger Zidane og fortsætter.

- Ved sæsonafslutning vil vi se, men jeg er her nu og har fokus på den sidste kamp. Vi kan ikke hele tiden tale om min fremtid. Det vigtigste er den sidste kamp, som vi skal spille, siger franskmanden.

Zidane har som bekendt én gang tidligere forladt trænersædet i Real Madrid, da han i 2018 sagde stop efter to år i spidsen for holdet, men i 2019 vendte han tilbage efter blot et års pause.


Af Philip Blüdnikow
Søndag 20. juni