Luk

Zidane afviser rygter: Jeg vil beholde Jovic

| Real Madrid | 2 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Real Madrid
Champions League gruppe B (27/10)
Oddset 3,65 4,00 1,90
bet365 3,75 4,20 1,83

Borja Mayoral, som Real Madrid har sendt på lån til Roma, har åbent fortalt pressen, at Zinedine Zidane ville af med Luka Jovic, men det afviser den franske cheftræner.

Borja Mayoral satte onsdag gang i rygterne i Real Madrid, da han efter sit skifte til Roma på en lejeaftale fortalte, at Zinedine Zidane havde håbet på at beholde den spanske angriber og i stedet sælge Luka Jovic.

Zinedine Zidane vil dog ikke kommentere på Borja Mayorals udtalelser, men han fastslår, at Luka Jovic er en del af planerne i Real Madrid.

- De samtaler, jeg har med mine spillere, foregår bagved lukkede døre. Hvad der sker i omklædningsrummet, bliver i omklædningsrummet. Jeg vil ikke tale om, hvad der sker bagved klubben omkring spillerne, siger han ifølge AS og uddyber:

- Jovic er Real Madrid-spiller. Jeg vil beholde Jovic her. Der er mange, som har en mening, og den har de ret til. Det må jeg leve med. Men Jovic er Real Madrid-spiller. Vi har talt om det mange gange, at for at vinde i løbet af sæsonen må vi rotere spillerne, og vi har meget gode spillere, der tillader os at lave ændringer, tilføjer han.

Luka Jovic kom til Real Madrid fra Frankfurt i sommeren 2019, og det er sidenhen blevet til 29 kampe med to mål og to oplæg til følge.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober