Luk

Zidane efter ny skuffelse: Jeg trækker mig ikke

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

Shakhtar Donetsk - Real Madrid 2-0
Champions League gruppe B
57' 1-0 Dentinho
82' 2-0 Manor Solomon

Zinedine Zidane afviser, at han har tænkt sig at trække sig fra sit job som Real Madrid-træner, efter han og holdet skuffede på ny tirsdag aften.

Real Madrid tabte tirsdag 0-2 til ukrainske Shakhtar Donetsk, og derfor er Madrid-klubben på tredjepladsen i sin Champions League-gruppe.

I La Liga går det heller ikke strygende, da Real Madrid er nummer fire, men cheftræner Zinedine Zidane har ingen planer om at trække sig, som han gjorde, da han forlod klubben i 2018 – efter at have vundet sit tredje Champions League-trofæ i træk.

- Jeg trækker mig ikke, på ingen måde, siger Zidane ifølge Reuters og fortsætter:

- Vi spillede rigtig godt i første halvleg, men bolden ville ikke i mål. Vi havde masser af chancer og ramte stolpen, men derefter blev det sværere for os.

- Vi er i en dårlig stime af resultater, det er virkeligheden, men vi er nødt til at fortsætte. Vi har en kamp mere i gruppen, og den skal vi vinde.

Real Madrid møder Gladbach i næste runde. Inden kampen er Gladbach på otte point, Shakhtar og Real Madrid på syv, mens Inter er på fem point.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

BedstSpil 08:02          
Midtbanen og angrebet trænger til nye kræfter.
Zidan bliver ved med de samme spiller, der må da være unge U19 spiller der brænder efter debut.
HurtigHøne 08:02          
Det er vidst heller ikke nødvendigt.
Formår han ikke at kvalificere sig til CL knock-out fasen, OG får minimum 3-4 point med fra de næste to liga-kampe mod Atletico og Sevilla, så tror jeg roligt, at han kan rejse hjem til Frankrig og holde Jul uden at skulle tænke på konsekvenserne ved en hjemmekarantæne, når han vender tilbage til Spanien.

Real har længe cirklet omkring Pochettino som lige nu er uden job. Zidane´s taktiske evner og mangel på fornyelse bliver ligeledes udstillet for tiden, så mon ikke Perez svinger hammeren snart, hvis ikke der sker voldsomme forbedringer.
Kong Dario 08:16          
Og endegyldigt farvel til Modric, Kroos, Marcelo og Isco (sidstnævnte fatter jeg simpelthen ikke, at vi ikke kan få gang i).
HurtigHøne 08:20          
Og endegyldigt farvel til Modric, Kroos, Marcelo og Isco (sidstnævnte fatter jeg simpelthen ikke, at vi ikke kan få gang i).
Jeg er enig i samtlige spillere, med undtagelse af Kroos. Han fylder kun 31 år til januar, og har mindst et par gode år i sig endnu. Igen i går mod Shaktar var han hele omdrejningspunktet i opspillet, og det ville være alt for stort et tab at smide ham afsted. Samtidig er han en god ´mentor´-figur at have i klubben og på midtbanen, når vi har unge spillere som Valverde og Ødegaard, som begge nok kommer til at præge fremtidens midtbane.
Swup 08:21          
Zidane´s taktiske evner og mangel på fornyelse bliver ligeledes udstillet for tiden, så mon ikke Perez svinger hammeren snart, hvis ikke der sker voldsomme forbedringer.
Syntes egentlig altid Zidane manglede lidt taktiske evner.
I 2016-2018 føltes det nærmere som om han havde verdens bedste spillere og en fantastisk evne til at motivere dem. I Guder hvor var Real Madrid irriterende at se på dengang (Hvis man støttede det andet hold vel og mærke :))

Nu har han så (overhovedet) ikke de bedste spillere, og må bevise mere taktisk. Så er spørgsmålet om ikke Pochettino ville være et bedre match.
HurtigHøne 08:24          
Helt enig, Swup. Selvom det ikke kastede de store trofæer af sig, så formåede Pochettino i min optik at hive større spillemæssige resultater ud af et Spurs hold, end hvad spillermaterialet på papiret egentlig var til.
realmadrid94 08:32          
Den her stamme af real Madrid spillere, skulle løbende være skiftet siden 16-18 sæsonerne. Det kan godt være vi vandt CHL, men det er vel reelt set kun Ramos og Kroos som er dygtige nok. Zidane har skreget efter en cm i flere år, men har spillet med de samme spillere 5 år i streg. De har vundet 2x la liga og 4x Chl. Jeg tror ganske enkelt bare, at de er mætte. :-)
Tirsdag 19. januar