Luk

Zidane efter Sevilla-sejr: Nogle svære dage

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Sevilla - Real Madrid 0-1
La Liga
55' 0-1 Yassine Bounou

Real Madrid-træner Zinedine Zidane erkender, at det har været nogle svære dage, inden det lørdag blev til en forløsende 1-0-sejr på udebane mod Sevilla. 

Sidste weekend tabte Real Madrid til Alaves på hjemmebane, og tirsdag aften blev situationen endnu værre hos den spanske hovedstadsklub, da de tabte 0-2 mod Shakhtar Donetsk, hvilket bringer dem i fare for at ryge ud af Champions League inden sidste spillerunde. 

Lørdag fik mandskabet dog tanket noget selvtillid, da de vandt en svære udekamp over Sevilla med 1-0. 

Det var derfor også en lettet Zinedine Zidane, der satte ord på kampen efterfølgende.

- Det er tre meget vigtige point, men endnu vigtigere er den kamp, vi spillede. De sidste par dage har ikke været nemme. 

- Vores første halvleg var rigtig god, og de tre point er fortjente mod en rigtig god modstander. Vi har opnået det mod et hold, der kan gøre det svært for dig hele tiden. 

Der er dog stadig ridser i lakken for Real Madrid, der har haft svært ved at score, men mod Sevilla skal man være tilfreds med en enkelt scoring, når det giver sejr. 

- Vi skal være glade for de chancer, vi skabte. Alt bliver bedre, når du får selvtilliden tilbage samt spillet og roen. I dag læste vi kampen godt, og vi kæmpede hårdt, naturligvis, for det var en svær modstander. 

- Vi må stole på det, vi gør og lykønske spillerne, for det er ikke nemt at komme til Sevilla og vinde, siger Real Madrid-træneren ifølge Marca. 

Onsdag får Zidanes tropper besøg af Mönchengladbach, hvor de formentligt skal bruge en sejr for at gå videre. 


Af Andreas Roesen

1 kommentar

Steve Highway-61 00:25          
Verdens bedste træner. Intet mindre.
Lørdag 23. januar