Luk

Zidane før storkamp: Ramos er på vippen

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Alaves - Real Madrid
La Liga (23/01)
Oddset 7,35 4,60 1,43
bet365 7,00 4,75 1,40

Real Madrid-træner Zinedine Zidane er ikke sikker på, at han har Sergio Ramos til rådighed til lørdagens storkamp mod Sevilla. 

Sergio Ramos har ikke spillet for Real Madrid efter landskampspausen, hvor han udgik med en skade i Spaniens 6-0-sejr over Tyskland. 

Lørdag skal Real Madrid en tur sydpå, hvor Sergio Ramos' tidligere klub, Sevilla, venter, men det bliver muligvis ikke med den 34-årige stopper på holdet. 

- Vi kommer ikke til at risikere alt. Jeg vil ikke have en spiller, der har småproblemer, som så bliver forværret. Vi må se, hvordan det går med ham i morgen. 

- Uanset hvilken skadet spiller, vi snakker om, så vil vi have, at de er helt klar, før de spiller igen, siger Real Madrid-træner Zinedine Zidane. 

I Sergio Ramos' fravær har resultaterne mildest talt været svingende for Real Madrid, der i forvejen ikke var alt for godt kørende. 

I midtugen tabte holdet 0-2 til Shakhtar Donetsk, mens Alaves fik fuld valuta fra deres besøg i den spanske hovedstad sidste weekend. 

Derfor er Zinedine Zidanes job også kommet til debat.

- Jeg har aldrig set mig selv som urørlig i klubben - hverken som spiller eller træner. Aldrig. Jeg er her for en grund, og det vil jeg arbejde for indtil den sidste dag.

Der er kampstart klokken 16.15 lørdag. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar