Luk

Zidane forsikrer: Jeg bliver og knokler på

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Galatasaray - Real Madrid
Champions League gruppe A (22/10)
bet365 5,75 4,00 1,55
NordicBet 5,45 4,20 1,66
Oddset 5,10 4,10 1,62

Zinedine Zidane lukker ørerne for kritik fra omgivelserne og arbejder stenhårdt videre med Real Madrid-holdet, sagde han på pressemøde før Sevilla-kamp.

Real Madrid-manager Zinedine Zidane måtte på pressemødet før søndagens kamp mod Sevilla bruge en del tid på at forholde sig til kritikken efter 3-0-nederlaget mod PSG i Champions League.

Også et spørgsmål om, hvorvidt han overhovedet har lyst til at fortsætte i klubben, hvor han tidligere har opsagt sin managerstilling.

- Selvfølgelig. Jeg kører på. Jeg er ligeglad med omgivelserne. Jeg er interesseret i, hvad jeg taler med spillerne om.

- Jeg føler mig stærk, og jeg vil fortsætte med at arbejde. Jeg vil prøve indtil sidste minut. Jeg vil prøve, så længe klubben giver mig muligheden. Jeg mener ikke, min stilling er til diskussion overhovedet, sagde Zidane ifølge Marca.

Real Madrid-manageren brugte lang tid på at forklare, hvor lidt det betyder med kritik udefra.

- Den overrasker mig slet ikke. Sådan er livet. Vi har altid haft vanskeligheder, også når vi har vundet.

- Der har altid været komplicerede øjeblikke i den her klub. De kan altid overkommes. Hvad der bliver sagt udefra betyder ikke noget. Vi har den indre styrke.

- Jeg tænker på at vinde kampen i morgen. I er her for at tale, men jeg tænker kun på i morgen. Vi kan ikke kontrollere, hvad andre siger, sagde Zidane, hvis hold blandt andet har været beskyldt for at mangle intensitet i spillet.

- Nej, det synes jeg ikke. Nogle gange, som i onsdags, mangler den. I første halvleg mod Levante manglede der intet. I Vigo var vi meget beslutsomme, men ikke den anden dag. Det gode er, at vi har en ny chance i morgen, sagde Zinedine Zidane.

Sevilla mod Real Madrid på Ramon Sanchez Pizjuan fløjtes igang søndag klokken 21.


Af Thor Carlskov

1 kommentar

Abm90 16:55          
Så blok dog den fucking tosse
Søndag 20. oktober